Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Csak azt a feladatot szabad elvállalnia, amellyel kapcsolatban már az első pillanatban is jó érzései vannak. Ha biztos a dolgában, ha tudja, hogy ezek nem haladják meg a képességeit. Legyen őszinte magához, mert most előfordulhat, hogy délibábot kerget, és a kudarc hosszabb ideig padlóra küldheti.

Nem:

Este anyagi kár érheti. Ha csalja a partnerét, nagy a lebukásveszély, vágyait hazai pályán elégítse ki.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 41%
Szellemi: 71%
Fizikai: 85%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Jó, ha tudja, egy kollégája mószerolja önt, meg kell védenie magát, mert becsületébe gázolhat, a jó híre és az egzisztenciája foroghat kockán. Engedjen a csábításnak, titkos szerelmi viszony növeli az önbizalmát, megsokszorozza munkakedvét, optimizmussal és ragyogással tölti el.

Nem:

A déli órákban ne ragadtassa el magát, mert minden tettének és szavának súlyos következményei lesznek. Egészségét ne hanyagolja el.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 99%
Szellemi: 55%
Fizikai: 29%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Kreativitása kiváló, pompás a hét arra, hogy dolgozzon, akár pénzkereseti foglalkozást űzzön, akár jövőt érintő terveken dolgozzon, akár a lakásában üldözze a porcicákat.

Nem:

Nem vállalhat senkiért kezességet, egy barát koloncként lóg a nyakán, nemcsak a munkában hátráltatja, hanem tanácsaival rossz irányba befolyásolja, amely a partnerkapcsolatát is negatívan érinti. Felejtse el minél előbb.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 28%
Szellemi: 89%
Fizikai: 69%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Bármennyire szereti a társaságot, ma próbáljon meg elvonulni, ki kell pihennie az elmúlt időszak mulatozásait és fáradozásait, fel kell töltődnie erővel, energiával, hogy bírja a következő időszak megpróbáltatásait, amelyek érintik a magánéletét és a hivatását egyaránt.

Nem:

Este ne induljon hosszabb útra, vigyázni kell az egészségére, mert megfázás, reuma- vagy szívproblémák jelentkezhetnek. A rokonait ma kerülje el.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 66%
Szellemi: 61%
Fizikai: 32%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

A reggeli órákat még harmónia jellemzi, hívja fel egy barátját vagy ismerősét, akitől remek hírt hallhat. Munkájában most becsületből kénytelen lesz olyan feladatot is ellátni, amelyet mások nem vállalnak.

Nem:

Az esti órákban összeveszhet a kedvesével, a gyermekével, Fortuna is cserben hagyja, értékesebb ingóságaira veszély leselkedik és ha utazik, kellemetlen meglepetésben lehet része.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 43%
Szellemi: 40%
Fizikai: 91%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

Használja ki a napot, mert szerelmi téren fantasztikus lehetőségek adódhatnak. Ragyogó napot tölthet el a gyermekével is, menjen szórakozni, a szerencsejátékokban is jó esélyei vannak.

Nem:

Az esti órákban bosszúság érheti, ne nyomozgasson senki után, ne vegyen részt pletykálkodásban, egészségével is bajok lehetnek, ha szórakozni megy, vigyázzon a pénzére és kerülje a fizetett szexet. A nagyzolási hajlam és a feltűnősködés most sokat árthat.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 79%
Szellemi: 33%
Fizikai: 62%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Akkor járna a legjobban, ha kivenné a szabadságát, és elutazna pihenni. Ha ezt nem teheti, akkor kiváló az idő tanulásra, kirándulásra, sportolásra, élhetne a hobbijának, politizálhatna. A héten találkozhat valakivel, aki segíthet nagy formátumú tervei kivitelezésében.

Nem:

A környezetéből egy idősebb személy vagy partnere mászhat bele a lelkébe, ne engedje, hogy felidegesítsék, ötleteiket engedje el a füle mellett.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 100%
Szellemi: 67%
Fizikai: 82%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

Éleseszűség jellemző lesz ma önre, remek szellemi formában lesz, kritikája találó, véleménye a legjobbkor hangzik el. Saját nézeteire könnyen ráveheti a környezetét, ha pénzre van szüksége, akkor találhat valakit, aki hajlandó finanszírozni az ötleteit.

Nem:

Nem kedvez a nap az erotikának, a flörtnek, semmiféle szerelmi viszonynak. A meglévőt szakítás veszélye fenyegeti, az alakuló pedig csalódást tartogat. Ne erőlködjön és ne féltékenykedjen.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 99%
Szellemi: 85%
Fizikai: 19%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Alkalmas a nap arra, hogy az otthonában vendégül lássa a barátait, hogy új terveket szövögessen a jövőről, hogy új célokat tűzzön ki maga elé. Ha úgy érzi magát a munkahelyén, mint egy rabszolga, akkor lassan elérkezik az idő, hogy otthagyjon csapot-papot és a kedvét lelje egy másik feladatban.

Nem:

Ne féljen, nem marad egyedül, az elromlott viszony után jön egy új, egy jobb, egy szebb, olyan amilyenre mindig is vágyott.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 46%
Szellemi: 94%
Fizikai: 54%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Alkalmas a nap külföldi utazásra, hogy a szerelmével tervezgesse a közös jövőt, a gyermekére több figyelmet fordítson, és politizáljon.

Nem:

Tisztában kell lennie az értékeivel, hogy mit tud, és mennyit ér. Meg kell találnia az arany középutat, ne legyen elégedetlen önmagával, mert az kishitűség, de önteltnek sem szabad látszania, mert az már ostobaság, és ezzel csak saját magának árt.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 91%
Szellemi: 54%
Fizikai: 36%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

A következő több mint egy hónapban akarata erős, rámenősebb a munkában, kezdeményező és a merész a szerelemben, jellemzőek lehetnek a gyors sikereket ígérő könnyű kalandok. Gyermekével gondjai lehetnek a tanárokkal, figyeljen rá jobban.

Nem:

Ha az ösztönök és vágyak intenzitása legyőzhetetlen, akkor örökös a kísértés, ami elhamarkodott tettekhez vezethet, mint például a meggondolatlan kapcsolatteremtés, korai házasság.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 42%
Szellemi: 72%
Fizikai: 19%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

A délelőtti órák alkalmasak szerződéskötésre, pereskedésre, banki tranzakciókra, ha tanulmányokat folytat, sikeresen szerepelhet. Bekövetkezhet egy szomorú esemény, amely közvetlenül érintheti a pénzügyeit.

Nem:

Ne boronáljon össze senkit, ne ajánlgassa saját magát. Ha egészségi problémái vannak, kerülje a természetgyógyászokat és csontkovácsokat. A szomszédnak ne adjon kölcsön semmit.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 50%
Szellemi: 59%
Fizikai: 44%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: