Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Az adakozásé, az ínyenckedésé, a jó üzletvitelé és az anyagi gyarapodásé a nap. Ma lehetőségi nyílik olyan megállapodásra, amelyre hosszú távra biztosíthatja a gondtalanságot adó anyagi helyzetet, lesz mit aprítani a Johnny Walkerbe, de ezek nem tartoznak senkire.

Nem:

Az esti órák nem kedveznek a szerencsejátékoknak, kedvesével is vitára kerülhet sor, az otthonát kár érheti, a családtagoknak ne engedjen beleszólást a pénzügyekbe.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 40%
Szellemi: 77%
Fizikai: 58%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Titokzatos védelem alatt áll, tehát most nagyon sok mindent megtehet, amit korábban nem. Áldás kíséri a cselekedeteit, az élet azon területein is sikeres lehet, ahová eddig csak legtitkosabb vágyaiban merészkedett. Szerelmi vonalon vagy a gyermekével való kapcsolatában is minden úgy alakul, ahogy szeretné.

Nem:

Az esti órákban otthoni problémák ingerelhetik fel, valami elromlik, vagy valaki akadékoskodik, tegyen föl hangfogót.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 63%
Szellemi: 97%
Fizikai: 29%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Este szerelmes hangulatban lehet, kedvese lehozza önnek a csillagokat is az égről, ha úgy kívánja. Ha társaságban tölti az időt, minden a vágyai szerint alakulhat, ismerősei a tenyerükön hordozzák.

Nem:

Jó lenne, ha nem felejtené el, a felette állók titkait nem szabad kifecsegnie. De sajnos most abban a hiszemben él, hogy egy tálból cseresznyézik velük, pedig ha jól belegondol, tudnia kell, hogy önnek csak a magok maradhatnak…

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 59%
Szellemi: 67%
Fizikai: 53%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Nagyon valószínű, hogy mélyen beleszeret valakibe, és különösen heves, komoly érzelmeket táplál iránta. De az is megtörténhet, hogy ez utóbbi időben több válságot túlélt kapcsolata vesz új irányt, fellángol a szenvedély, az érzelmek magas fokon izzanak.

Nem:

Holnap vigyázzon, mert előfordulhat, hogy előbb cselekszik vagy beszél, azután gondolkozik, és ez sok baj forrása lesz.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 85%
Szellemi: 100%
Fizikai: 71%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Az esti órákat otthoni gondok jellemzik, ne ragadtassa el magát, koncentráljon inkább az ellenségeire, akik a hátterében készülődnek. Legyen óvatos, a három lépés távolság már nem elég.

Nem:

Az esti órákban összeveszhet a kedvesével, a gyermekével, Fortuna is cserben hagyja, értékesebb ingóságaira veszély leselkedik és ha utazik, kellemetlen meglepetésben lehet része.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 43%
Szellemi: 40%
Fizikai: 91%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

A következő hetekben az egészségi állapotában és a családi, otthoni viszonyokban várható változás. Ha pereskedik, most az ön javára fordul a kocka, sok korábbi, pénzügyi probléma jelentkezhet, ha higgadt marad, nyerhet.

Nem:

A szerelmeskedésen kívül, szinte semmire sem alkalmas a nap, anyagi csőd, ne politizáljon, ne utazzon, ne kérjen szívességet, ne változtasson állást, vigyázzon, mert ma kiforgatják a szavait is.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 70%
Szellemi: 59%
Fizikai: 46%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Sikerének záloga a bátorság, az erő, a lélek edzettsége, amely képes tűrni és sokat elviselni. Ma nem lehet önnél mellébeszélni, mert mindenkin átlát, mint a szitán, ügyesen eligazodik mások ösztönvilágában. Belelát a fejekbe, a szívekbe, a lelkekbe, használja ki a napot.

Nem:

Este kiábrándító erotika. Ne menjen szórakozni, gyermekéről rossz hírek, ne tárgyaljon pénzről, ne kössön üzletet, kerülje a szerencsejátékokat.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 78%
Szellemi: 50%
Fizikai: 39%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

Legyen a nap olvasásé, kirándulásé, utazásé, tanulásé, testvérek, rokonok, vagy a szomszédok is jelentősebb szerepet vihetnek ma, mint általában. Menjen szórakozni, otthon is eláshatják a csatabárdot, talán sikerül megállapodni, ki használja először a fürdőszobát.

Nem:

Éleselméjűségről nem tehet tanúbizonyságot az esti órákban. Vigyázzon, hülyeségeket hordhat össze és ezzel összekuszálhat olyan szálakat, amelyeket nem tud majd kibogozni.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 75%
Szellemi: 21%
Fizikai: 55%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Reggel minden a vágyai szerint alakulhat szerelmi viszonyában, gyermekével való kapcsolatában, még a legfőbb kritikus sem találhat kivetnivalót. De az idill nem tart sokáig, főleg ha átalussza ezt a kedvező fényszöget.

Nem:

Az esti órákat feszültség, vita jellemezheti. Vigyázzon minden egyes kimondott szóra, mert később bánni fogja. Barátait ne avassa be az otthoni ügyekbe, mert később visszaélhetnek a bizalmas információkkal.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 66%
Szellemi: 20%
Fizikai: 71%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Alkalmas a nap arra, hogy az otthonába vendégül lássa a batátait, hogy új terveket szövögessen a jövőről, hogy új célokat tűzzön ki maga elé. Ha úgy érzi magát a munkahelyén, mint egy rabszolga, akkor lassan érkezik az idő, hogy otthagyjon csapot-papot és a kedvét lelje egy másik feladatban.

Nem:

Ne féljen, nem marad egyedül, az elromlott viszony után jön egy új, egy jobb, egy szebb, olyan amilyenre mindig is vágyott.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 50%
Szellemi: 84%
Fizikai: 17%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

Különlegesen jó, egyedi ötletei lehetnek a hét végén, amelyekkel orvosolhatja a felmerült lakásproblémákat. Alkalmas az idő rokonlátogatásra, ha egészségi gondjai vannak, akkor kaphat egy használható információt, amely gyógyír lesz még a legkomolyabb bajokra is.

Nem:

Ne felejtse el, hogy az anyagi függőségnek sok buktatója van. Tudnia kell, hogy a pénz fájó pont lesz önök között, és egyenlőtlen partnerkapcsolathoz vezet.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 68%
Szellemi: 48%
Fizikai: 92%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Minden változik ön körül, munkájában sikerek, előrelépés, beosztottakra, kollégákra számíthat. A megérzéseire is támaszkodhat, mert most nem csalják meg. Érzelmi életében sem marad semmi a régiben, egy régi vágylomnak hitt viszony most végre valóra válhat.

Nem:

Ne vigye túlzásba a sportot, ne vegyen részt pletykálkodásban, ne kábítson és ne szélhámoskodjon, mert könnyen megütheti a bokáját. A szeszivásban mértékletesség.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 43%
Szellemi: 23%
Fizikai: 36%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: