Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Partnerének egészségi és munkahelyi problémái lehetnek, ráadásul szorongást érezhet egy utazás miatt is, amit megpróbál ügyesen titkolni. Sajnos a dolgokon ön sem tud változtatni, de az együttérzésével segíthet..

Nem:

Mindenféle kezdeményezés, amely valakinek a megnyerésére, vagy a környezet elismerésére irányul, kudarcra ítéltetett. De fiaskóval járhatnak a most létrehozandó társulások, közös bulik is.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 54%
Szellemi: 42%
Fizikai: 15%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Ma elsősorban nem az értelem, hanem az érzelmek, a sejtések, az intuíció siet a segítségére a munkájában. Felerősödhet a társadalmi sikerek iránti vágy, a megbecsültség igénye. Otthona megfelelő színpad, ahol ámulattal adóznak tehetségeseknek, szépségének és ügyességének.

Nem:

Az esti órákban a barátok hátráltathatják és kihasználhatják. Ne tápláljon illúziót, mert az üres remények csalódását nehezen heveri ki.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 2%
Szellemi: 19%
Fizikai: 68%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Ha állást akar változtatni, akkor lépjen, mert az új feladattal nemcsak a zsebét tömheti meg, hanem olyan lehetőséghez és kapcsolatokhoz jut, amelynek az idők folyamán felbecsülhetetlen értéke lesz.

Nem:

Hazugság, kábítás, szédítés - valaki megpróbálja elhitetni önnel, hogy a fekete fehér. Ne higgyen, ne engedje, hogy levegyék a lábáról, ha vizsgára készül, a puskának lőttek. Ha politizál, olyan ügybe keveredhet, ami a karrierje végét jelentheti.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 19%
Szellemi: 37%
Fizikai: 20%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

A mai napot szánja művelődésre, tanulásra, mindenfajta szellemi munkát gyorsan és könnyen elvégezhet. Baráti és szellemi viszonyában is minden pompásan alakulhat, a családtagokkal közös nevezőn lesznek, használja ki ezt a napot.

Nem:

Az esti órákban idegeskedés lenne a jellemző, ne kapja fel a vizet, mert megsérthet valakit, a közlekedésben baleset veszélye fenyegeti.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 58%
Szellemi: 79%
Fizikai: 22%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Az esti órák alkalmasak a sportolásra, magasröptű eszmefuttatásra, politikai megállapodásra, fülledt erotikára. Állásajánlatot kaphat, külföldi kapcsolatok is szerepet játszhatnak a jövedelemforrásban.

Nem:

Nem várt akadályok a munkában, összeütközés a felettesével és a partnerével. A rossz megítélés és az elővigyázatosság, valamint az erők túlbecsülése bajok forrása lehet. Ne mondjon véleményt, és ne kérjen segítséget, mert megbánja.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 34%
Szellemi: 82%
Fizikai: 59%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

Kellemes hete lesz, csak a pénzügyekben ne mélyedjen el. Barátaira számíthat, ha protektorra van szüksége, ma bátran keressen és kérjen. Minden munkájával, környezetével kapcsolatos problémáját beszélje meg a partnerével, aki szintén a támogatója.

Nem:

Külfölddel kapcsolatos ügyeit most hanyagolja, a karrierjét érintő szép ígéretének se üljön fel, pénzügyi döntést ne hozzon. Ne legyen szószólja senkinek és semminek.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 40%
Szellemi: 100%
Fizikai: 29%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Feszültség a felettesével és a kollégákkal egyaránt. Elérkezett a változás ideje, meg kell tenni az első lépéseket. Forduljon orvoshoz, most még időben van, később azonban már komoly gondjai lehetnek.

Nem:

Váratlan találkozás egy régi ismerőssel, aki felkavarja az érzelmeit és felforrósítja a vérét, ne várjon túl sokat, mert csalódni fog. Ne kockáztasson, ez vonatkozik az anyagiakra is, mert meggondolatlanság miatt elúszhat minden fillérje.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 69%
Szellemi: 59%
Fizikai: 29%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

Ha a délelőtti órákban dolgoznia kell, akkor minden jól alakul, dirigálhat kedvére és mindezt olyan nagy gyakorlati érzékkel teheti, hogy a kollégáknak fel sem tűnik.

Nem:

Az esti órákban összeütközésbe kerülhet a kedvesével, akár szakítás lehet a kapcsolat vége. Anyagi veszteséggel is számolnia kell, a környezetében valaki a bajaival igyekszik majd traktálni önt és könyörületességéből olyat tehet, amit később bánni fog.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 39%
Szellemi: 70%
Fizikai: 10%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Optimizmus és kiegyensúlyozottság jellemezheti a napját, derűs és életvidám, így bárkit levehet a lábáról. A szerencse kíséri a pénzügyeket és a szerelmet. Adósai fizetnek, új lehetőségek kínálkoznak, kedvese a megtestesült tökély, gyermekéről jó hírek.

Nem:

Az esti órákban egészségügyi gondok, nézeteltérés a családtagokkal, a vágyai is porba hullhatnak. Ne engedje eluralkodni a rosszkedvet, mert ez is hozzájárul a holnapi súlyos problémákhoz.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 88%
Szellemi: 20%
Fizikai: 61%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Ma sok mindenkivel lesz baja, elsősorban a partnerével, de a baráti kapcsolataiban ideje lenne lomtalanítani. Az otthoni békétlenség megszüntethető, és a magánéletét is új alapokra helyezheti, ha a saját kezébe veszi a sorsát és képes lesz dönteni.

Nem:

Az előmenetelében, a boldogulásában partnere a kerékkötő. Ne kérjen tanácsot, ne avassa be az ügyeibe, és ne kezdjen vele közös üzletet, mert babér így nem teremhet.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 85%
Szellemi: 60%
Fizikai: 4%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

Szükség van arra, hogy valakit megkenjen, mert csak úgy juthat pénzforráshoz, ha másnak is juttat belőle. Önt is meglephetik egy ajándékkal, az ellágyulásra semmi oka, mert nem a két szép szeméért kapja, a számlát később nyújtják be. Ha rendezetlen ügye volt a biztosítóval, akkor ma lépjen, mert sikert érhet el.

Nem:

Az esti órákban bosszúság érheti az otthonában, a családtagokat ne traktálja a munkahelyi gondokkal.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 24%
Szellemi: 67%
Fizikai: 59%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Mit számít, hogy tél van, az ön szívébe tavasz költözik, meglepi és elvarázsolja a szerelem. Nem a meglátni és megszeretni kategóriába tartozik , hanem lassan bontakozik ki, úgy, hogy egyre többet gondol rá, és egyre jobban kívánja.

Nem:

Közlekedés, vásárláskor érhetik komoly károk, testvére vagy szomszédja is felidegesítheti, kommunikációs problémák is adódhatnak, ne erőltessen semmit.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 80%
Szellemi: 59%
Fizikai: 53%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: