Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Partnerének egészségi és munkahelyi problémái lehetnek, ráadásul szorongást érezhet egy utazás miatt is, amit megpróbál ügyesen titkolni. Sajnos a dolgokon ön sem tud változtatni, de az együttérzésével segíthet..

Nem:

Mindenféle kezdeményezés, amely valakinek a megnyerésére, vagy a környezet elismerésére irányul, kudarcra ítéltetett. De fiaskóval járhatnak a most létrehozandó társulások, közös bulik is.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 54%
Szellemi: 42%
Fizikai: 15%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Szellemileg, fizikailag fantasztikus formában lehet, és olyan lendület jellemzi, amelyet környezetében mindenki irigyel. Sikerekre számíthat utazások során, tanulmányok folytatásakor, a testvéri, szomszédi kapcsolatokból is sokat profitálhat, és eljött az ideje, hogy éljen azokkal a titkokkal, amelyeket ez ideig csak őrizgetett.

Nem:

Az esti órákban legyen óvatos, mert anyagi veszteségekre számíthat, egy kollégája is megpróbál ártani önnek.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 79%
Szellemi: 92%
Fizikai: 6%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Kreativitása kiváló, pompás a hét arra, hogy dolgozzon, akár pénzkereseti foglalkozást űzzön, akár jövőt érintő terveken dolgozzon, akár a lakásában üldözze a porcicákat.

Nem:

Nem vállalhat senkiért kezességet, egy barát koloncként lóg a nyakán, nemcsak a munkában hátráltatja, hanem tanácsaival rossz irányba befolyásolja, amely a partnerkapcsolatát is negatívan érinti. Felejtse el minél előbb.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 28%
Szellemi: 89%
Fizikai: 69%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Mindennél fontosabb lesz a győzelem, az elsőség iránti igény az élet szinte valamennyi területén, és a sors most kegyes lesz önhöz. Tálcán kínál majd olyan lehetőségeket, amelyekért máskor keményen meg kellett küzdenie.

Nem:

A diplomácia érzék hiánya, a mások szükségletei iránti érzéketlenség komoly bajokat okozhat. Ehhez könnyen társul a dolgok komplikáció nélküli, huszáros megoldása, ami később hátráltatni fogja minden vonalon.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 84%
Szellemi: 52%
Fizikai: 60%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Alkalmas a nap munkára, kapcsolatok építésére, tanulásra, sportolásra, ha jogi gondjai vannak, akkor kaphat egy remek tanácsot, amit érdemes megfogadni. elmehetne kirándulni, vagy legalább sétáljon egy órát, mert a levegőtlenségtől nem tud majd koncentrálni és egyre rosszabbul néz ki.

Nem:

A következő három napban a szokottnál legyen sokkal óvatosabb, mert baleset veszély fenyegeti.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 68%
Szellemi: 94%
Fizikai: 72%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

Akkor járna a legjobban, ha elindulna külföldre, csodás élményekben és romantikus kapcsolatban lehet része, amely kitarthat egy életen át. Alkalmas az idő kockázatvállalásra, vagyis új vállalkozás indítására, üzletkötésre külföldiekkel, tanulásra, vizsgára, felvételire. A mostani események új irányt szabhatnak az életének.

Nem:

Este kerülje a nyilvánosságot, a főnökét, kerülje el a munkáját, mert úgy felidegesítheti magát, hogy képtelen lesz aludni.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 97%
Szellemi: 58%
Fizikai: 67%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Pompás víkendje lesz, jó az idő ház körüli teendők ellátására, remekül ért ahhoz is, hogy átszervezéssel javítani tudjon a környezetén, ezzel szépségét és nagyobb egyensúlyt teremthet, amiért mindenki hálás lesz.

Nem:

Ma ne engedje, hogy elszabaduljanak az indulatok, amelyek kapcsolatba hozhatóak a munkájával és a családtagokkal. Ha vendégeket hívott a hét végére, akkor vértezze fel magát, mert valaki belemászhat a lelkébe.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 41%
Szellemi: 69%
Fizikai: 92%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

Leleményesség, mozgékonyság, kitűnő meglátások, jó reflex, világos, meggyőző beszéd és jó idegek lesznek a hétre jellemzők. Fortuna segíti a munkájában, pénzügyekben is pompás lehetőségek vannak. Mindenféle banki ügyletnek kedvez a nap.

Nem:

Ne féljen a magányosságtól, mert ez a veszély most igazán nem fenyegeti. Sőt, valaki önre akaszkodik, akit nehéz lesz majd levakarni.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 74%
Szellemi: 44%
Fizikai: 32%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Ha vásárolni megy, legyen óvatos, mert meglophatják vagy átverhetik. A héten nyugalom jellemezheti a partnerkapcsolatát, igyekezzen kedvese kedvében járni, aki észreveszi és értékeli igyekezetét. A nőkhöz fűződő barátsága ingatag, tudnia kell, hogy pletyka, civakodás húzódik a háttérben, amely rövidesen ön érinti.

Nem:

Ha egyik este randevúra megy, akkor kiábrándulás és csalódás várható. Ne bocsátkozzon szerelmi kalandba.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 16%
Szellemi: 51%
Fizikai: 42%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Amilyen pompás napot ölthet el a szeretőjével, olyan idegesítőt a házastársával. Nagy a lebukásveszély is, ezért előre készüljön föl, hogy az árulkodó jelekre és a jóakarók információira kéznél legyen a megfelelő válasz. Ha a téma nem érdekli, akkor tudni kell, hogy valaki a környezetét ön ellen hangolja.

Nem:

Holnap ne kerülje el a galoppályát, mert remek lehetőség kínálkozik ily módon a pénztárcája hizlalására.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 100%
Szellemi: 68%
Fizikai: 31%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

Remek napja lesz, leszámítva a reggeli idegességet, amely a otthonában érheti. Menjen szórakozni, töltse gyermekével vagy kedvesével a napot. Ha nincs partnere, akkor biztos lehet benne, hogy nem marad sokáig egyedül. Pompás nap sportolásra, tanulásra.

Nem:

Ne induljon hosszabb útra biztosítás, pótkerék nélkül. A héten összeütközésbe kerülhet a törvénnyel, ne legyenek kétségei, ne szálljon vitába, mert nem lehet igaza.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 67%
Szellemi: 94%
Fizikai: 99%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Harmónia költözhet a házasságába, a korábban felmerült nézeteltérésre fátylat boríthat és tiszta lappal indulhat egy újabb reményfutam. Pompás az idő politizálásra, pénzügyi támogatás megszerzésére, külföldi utazásra vagy annak intézésére.

Nem:

Nem kedvez a nap a sötét ügyleteknek, szabálytalanságoknak, még akkor sem, ha kényszerhelyzetbe kerül. Bizonyos dolgokról le kell mondani, akármilyen nehezen megy is.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 51%
Szellemi: 63%
Fizikai: 10%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: