Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Egy barátja bajba kerülhet, siessen a segítségére, különben a kapcsolat nem állja ki a próbát, és ezt ön is bánni fogja.

Nem:

Nagyon vigyázzon a könnyű szerelmi kalandokkal, mert a mai hódítás eredményével bérletet válthat a nemibeteg-gondozóba. Nem alkalmas a nap kölcsön felvételére, titkos megállapodásokra, ne ajándékozzon meg senkit, és ne fogadjon el olyan pozíciót, ahol csak reprezentálni kell.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 30%
Szellemi: 59%
Fizikai: 73%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Ha állást kíván változtatni, megpályázni vagy külföldi utat megcsípni, akkor erre rendkívüli lehetőség kínálkozik. Kitűnő az idő szerződéskötésre, megállapodásra, utazásra, minden okmányokkal, hivatalokkal kapcsolatos ügyek intézésére.

Nem:

Nem szegődik ön mellé a szerencse pénzügyekben, kaphat egy értesítést, mellyel felbosszantják. Este gyermeke okozhat fejfájást, ne idegeskedjen, ne adjon kölcsönt, barátai ötleteit felejtse el.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 19%
Szellemi: 12%
Fizikai: 61%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Lehet, hogy partnere visszakozni fog, és amit korábban kimondott azt szánja, bánja. Jól vigyázzon, most minden azon múlik, hogyan dönt, mert ez meghatározza a jövőjét, a sorsának alakulását.

Nem:

Munkahelyi problémák, nem várt akadályok pénzügyekben, rossz hírek, feszültség a kollégákkal, egy barátja is túl sokat akar, gyermeke sem úgy viselkedik, ahogy kellene, ne idegeskedjen, semmi sem tart örökké.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 24%
Szellemi: 43%
Fizikai: 41%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Mindennél fontosabb lesz a győzelem, az elsőség iránti igény az élet szinte valamennyi területén, és a sors most kegyes lesz önhöz. Tálcán kínál majd olyan lehetőségeket, amelyekért máskor keményen meg kellett küzdenie.

Nem:

A diplomácia érzék hiánya, a mások szükségletei iránti érzéketlenség komoly bajokat okozhat. Ehhez könnyen társul a dolgok komplikáció nélküli, huszáros megoldása, ami később hátráltatni fogja minden vonalon.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 84%
Szellemi: 52%
Fizikai: 60%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Munkájában feszültségek adódhatnak, de ez jó arra, hogy éber legyen, és felismerje, képes manipulálni a felettesét, így sok mindent a saját érdeke szerint alakíthat. Ha kompromisszumot kell kötnie, egy kis rafinériával a maga malmára hajtja a vizet.

Nem:

Kényelmetlenségek, problémák és veszekedések jelentkezhetnek ma az otthonában. Délután egy barát vagy ismerős hazudik önnek, szavainak felét se higgye!

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 18%
Szellemi: 75%
Fizikai: 71%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

Jó hete lesz, remek híreket hallhat, amelyek érintik a munkáját, az anyagi helyzetét. Ha tárgyalásra, megbeszélésre készül, akkor úgy alakíthatja az ügymenetet, ahogy akarja, hatást gyakorolhat a környezetére és elérheti azt, amit akar.

Nem:

Ne foglalkozzon másnak a nyavalyájával, az ön lelke is ápolásra szorul. Ne vállaljon senkiért kezességet, ne vágjon mindenkihez jó képet, szabaduljon meg a nyűgös viszonyoktól, amelyek visszahúzzák.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 71%
Szellemi: 45%
Fizikai: 47%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

A mai napot szánja pihenésre, szüksége lenne elvonulásra, hogy békén hagyják, és csak saját magával foglalkozzon. ezen kívül alkalmas a nap titkos megállapodásokra, korrumpálásra, pénzmosásra, kölcsön adására, vételére, és a nem teljesen szabályos ingatlanügyletekre.

Nem:

Az esti órákban ne bosszankodjon egy rokona vagy szomszédja hülyeségén, mert egészségi problémák adódhatnak, és a kedélyállapota sem lesz a legrózsásabb.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 91%
Szellemi: 43%
Fizikai: 37%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

Leleményesség, mozgékonyság, kitűnő meglátások, jó reflex, világos, meggyőző beszéd és jó idegek lesznek a hétre jellemzők. Fortuna segíti a munkájában, pénzügyekben is pompás lehetőségek vannak. Mindenféle banki ügyletnek kedvez a nap.

Nem:

Ne féljen a magányosságtól, mert ez a veszély most igazán nem fenyegeti. Sőt, valaki önre akaszkodik, akit nehéz lesz majd levakarni.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 74%
Szellemi: 44%
Fizikai: 32%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Reggel minden a vágyai szerint alakulhat szerelmi viszonyában, gyermekével való kapcsolatában, még a legfőbb kritikus sem találhat kivetnivalót. De az idill nem tart sokáig, főleg ha átalussza ezt a kedvező fényszöget.

Nem:

Az esti órákat feszültség, vita jellemezheti. Vigyázzon minden egyes kimondott szóra, mert később bánni fogja. Barátait ne avassa be az otthoni ügyekbe, mert később visszaélhetnek a bizalmas információkkal.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 66%
Szellemi: 20%
Fizikai: 71%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Kimondta, hogy áldozati bárány módjára fejet kell hajtani? Vegye fel a kesztyűt és harcoljon, bármennyire békés és előzékeny, most meg kell mutatnia – eszközökben nem válogatva-, mit tud valójában, különben minden kárba vész, amiért annyit hajtott.

Nem:

Ne terhelje hazugsággal az otthoni és a munkahelyi viszonyokat, mert egyszer úgyis minden kiderül…

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 43%
Szellemi: 47%
Fizikai: 29%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

Ma egészségügyi gondok jelentkezhetnek, és bosszúságok a kollégák, beosztottak részéről. A kora délutáni órákban ezen a vonalon jellemző lehet a hibavalóság, a dupla munka, esetleg más helyett kell tartania a hátát, ráadásul sokaknak lesz igaza, de önnek nem.

Nem:

Őrizze meg a nyugalmát és hidegvérét, különben veheti a kalapját, de ennek még nem érkezett el az ideje.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 40%
Szellemi: 60%
Fizikai: 58%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Minden a kapcsolatokon múlik, a következő napokban olyan új ismertségre tehet szert, amely befolyásolhatja és megváltoztathatja az egész esztendőt. Megállapodásra, utazásra, tanulásra pompás időszak és ma még szerelemre is lobbanhat.

Nem:

Az esti órákban nem várt kellemetlenségek az otthonában. Egy családtag veszélybe kerülhet, szükség van segítségre, nyugalomra, hidegvérre.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 60%
Szellemi: 100%
Fizikai: 52%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: