Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Készítsen mérleget az előző évről és máris tudni fogja, hogy mit kell másként csinálnia ebben az esztendőben. Lehetőség kínálkozik ebben az időben arra, hogy az anyagi helyzetén javítson, szerencsés lehet ingatlanügyekben, egy hozzátartozójára fordítson több figyelmet, mert később bánni fog minden elhalasztott percet.

Nem:

Valaki ma pletykál és a házastársáról olyan dolgok derülhetnek ki, amelynek nem fog örülni.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 83%
Szellemi: 68%
Fizikai: 100%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Szellemileg, fizikailag fantasztikus formában lehet, és olyan lendület jellemzi, amelyet környezetében mindenki irigyel. Sikerekre számíthat utazások során, tanulmányok folytatásakor, a testvéri, szomszédi kapcsolatokból is sokat profitálhat, és eljött az ideje, hogy éljen azokkal a titkokkal, amelyeket ez ideig csak őrizgetett.

Nem:

Az esti órákban legyen óvatos, mert anyagi veszteségekre számíthat, egy kollégája is megpróbál ártani önnek.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 79%
Szellemi: 92%
Fizikai: 6%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Hirtelen pozitív változásra számíthat az anyagi helyzetében. Lehet, hogy ennek a fordulatnak ára lesz, mégpedig olyan, mely nem tartozik majd a nagy nyilvánosságra. De sajnos a következő időszakban is takarékoskodnia kell, mert nehéz napokban bővelkedik a hónap.

Nem:

Az esti órákban a szerelme, gyermeke, a főnöke és talán úgy érzi, mindenki ön ellen fordult. Ne vegyen mindent a szívére, holnap más színben látja az eseményeket.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 97%
Szellemi: 20%
Fizikai: 79%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Bármennyire szereti a társaságot, ma próbáljon meg elvonulni, ki kell pihennie az elmúlt időszak mulatozásait és fáradozásait, fel kell töltődnie erővel, energiával, hogy bírja a következő időszak megpróbáltatásait, amelyek érintik a magánéletét és a hivatását egyaránt.

Nem:

Este ne induljon hosszabb útra, vigyázni kell az egészségére, mert megfázás, reuma- vagy szívproblémák jelentkezhetnek. A rokonait ma kerülje el.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 66%
Szellemi: 61%
Fizikai: 32%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

A következő időben a karrierjében történhet változás, koncentrációra, bátorságra, kitartásra van szükség, a hosszú és fáradságos munka olyan eredményekhez juttathatja, amelyekről csak álmodozott. Nagyon sok múlik a taktikán, az eszközökön, amelyek nem tartoznak senkire, mert minél többet tudnak róla, esélyei annyival rosszabbak.

Nem:

Nem számíthat senkire, csak sajátmegára, a gesztenyét egyedül kell kikaparnia.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 39%
Szellemi: 50%
Fizikai: 80%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

Szemléletváltás következhet be, aminek hatására új lehetőségeket kínál önnek az élet, a politika, tanulmányok folytatása, állásváltoztatás, jogi problémák, valamint külfölddel kapcsolatos ügyek terén. Kezében a jövője, használja ki az időt!

Nem:

Szép szóval nem lehet adósságot törleszteni, ezt ne felejtse el, és azt sem, ha nem tudja tartozását törleszteni, akkor az események a közeli jövőben tragikus fordulatot vehetnek.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 31%
Szellemi: 76%
Fizikai: 30%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Valakit meg kell kenni azért, hogy megkapja azokat a munkákat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az életnívót, a társadalmi ranglétrán elfoglalt helyet stabilizálja. Ha házasodni készül, jól teszi, mert partnere dúskál a földi javakban és ez a frigy később önt magasra emelheti.

Nem:

A közeli jövőben olyan szomorú eseményre kell felkészülni, amely lezár egy fejezetet az életében. Ne keseredjen el, mert ez meghozza az új lehetőségeket is.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 46%
Szellemi: 37%
Fizikai: 63%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

Március elejéig jellemző lehet a lemondás, az áldozatvállalás, egészségére, fizikumára több időt és figyelmet kellene fordítani, mert egy betegség hosszabb időre kivonhatja a forgalomból. A szex még nagyobb hangsúlyt kap, mint bármikor, mert a boldog beteljesülés feltétele az élet más területein érezhető elégedettségnek is.

Nem:

Ne kezdjen pereskedni, örökség körül viták alakulhatnak ki, ne legyen nagyvonalú, minden a zsebére megy.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 25%
Szellemi: 29%
Fizikai: 68%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Ha betegséggel küszködik, akkor a következő időszakban egészségi állapotában tartós javulásra számíthat. Új munkalehetőségek is adódhatnak, és elérkezett az idő, hogy pénzének új, az eddigiektől eltérő befektetési lehetőségeket keressen, mert ez a jövő útja.

Nem:

Ma este lelki bajok gyötörhetik, a családtagokkal adódhatnak kommunikációs problémák. Az indulatok nem vezetnek sehova, csak mérgezik a viszonyt.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 51%
Szellemi: 42%
Fizikai: 83%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

A következő időszakban lehetősége nyílik új vállalkozás indítására, ha problémái vannak gyermekével, akkor most minden vitás kérdést, félreértést okozó helyzetet tisztázhatnak. A környezete is nagy hatást gyakorol majd önre, figyeljen a kritikára, amely építő jellegű és sokat profitálhat belőle.

Nem:

Egészségi problémák, veszélyek a közlekedésben, anyagi veszteségek, ne heveskedjen és ne próbáljon ki új gyógyszereket.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 58%
Szellemi: 79%
Fizikai: 26%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

A családtagok, az otthon mindennél fontosabb lesz, mert szilárd háttér nélkül képtelen lesz megfelelni az elvárásoknak. Itt az ideje, hogy változtasson az eddigieken, mert a lehetőségek adottak. Ma többet költhet a kelleténél.

Nem:

Ha az esti órákban úgy érzi nincs szerencséje, akkor nem jár messze az igazságtól. De tudnia kell, hogy kedvese, gyermeke úgy érzi, kevés megértést, törődést kap öntől. Adjon egy kicsit többet magából.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 44%
Szellemi: 60%
Fizikai: 89%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Ha még napközben nem is, de estére már egészen biztosan tele lesz a hócipője a mai nappal. Az otthoni ügyek és a munkahelyi problémák miatt fájhat a feje, ráadásul hallhat egy hírt, ami alapjaiban megváltoztathatja egész eddigi elképzeléseit.

Nem:

Munkájával kapcsolatos eredetinek tartott ötletei rosszak, a közlekedésben bosszúságok, az elektronika se engedelmeskedik, ne dühöngjön, ne kapkodjon.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 46%
Szellemi: 55%
Fizikai: 61%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: