Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

A szex és a szesz ma különös hatással lehet önre. Olyan kalandba bocsátkozhat, amit józanul talán nem tesz. Élvez majd minden percet, de ez a személy később olyanná válik, mint a pióca, nehezen tud tőle szabadulni.

Nem:

Ma nem vegyen semmit, ha valamelyik plázába készül, inkább hagyja otthon a bankkártyáját, mert az isten pénze sem lesz elég. Ingatlanügyletre nem alkalmas az idő.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 88%
Szellemi: 91%
Fizikai: 100%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Jó hírek a partneréről, munkájában is pompásan alakulnak napközben a dolgok, környezete elismeréssel adózik rendkívüli képességeinek. Ellenségei ebben az időben nem árthatnak önnek. Ha egészségi gondjai vannak, ma minden jóra fordulhat.

Nem:

Este nem engedhet meg magának emelt hangot, az elvakultság és az önfejűség sok kárt okozhat. Ne higgyen az ígéreteknek sem, mert a szavak csak szállonganak a levegőben.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 18%
Szellemi: 60%
Fizikai: 30%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Helyén az esze, logikája kitűnő, ezért remek a mai nap arra, hogy megkaparintson magának valami olyat, amivel nemcsak az egzisztenciáját, az anyagi helyzetét stabilizálhatja, hanem új jövőt is mutathat. Kedvez az idő külföldiekkel kapcsolatos ügyleteknek, politikának, tanulmányoknak.

Nem:

Ne sajnálkozzon volt házastársán, mert nem érdemli meg. Szeretője vagy gyermeke ma nem mond igazat, de a vitával nem megy semmire.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 2%
Szellemi: 69%
Fizikai: 55%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Pompás kis hét ez a mostani, pénz állhat a házhoz. Alkalmas idő arra, hogy olyan szerződést kössön, vagy olyan ügyletet hozzon tető alá, amely rendkívüli mértékben hizlalja a tárcáját. Megérzései jók, hallgasson rájuk.

Nem:

A kompromisszumkészségének is van határa, nem bocsáthat meg, és nem felejthet el mindent. Nézzen szembe a tényekkel, a valóságot ne kenje el, mert később sokkal nehezebb lesz.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 37%
Szellemi: 66%
Fizikai: 51%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

A reggeli órákat még harmónia jellemzi, hívja fel egy barátját vagy ismerősét, akitől remek hírt hallhat. Munkájában most becsületből kénytelen lesz olyan feladatot is ellátni, amelyet mások nem vállalnak.

Nem:

Az esti órákban összeveszhet a kedvesével, a gyermekével, Fortuna is cserben hagyja, értékesebb ingóságaira veszély leselkedik és ha utazik, kellemetlen meglepetésben lehet része.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 43%
Szellemi: 40%
Fizikai: 91%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

Szerelmeskedésé az este, ajándékkal lephetik meg, olyan hírt hallhat, amely kapcsolatban van a családtagokkal, és érinti az anyagi helyzetét is.

Nem:

Ma ne írjon alá szerződést, ne kössön üzletet, ne menjen vásárolni, ingatlannal kapcsolatos gondjait ne most akarja megoldani. Hangulata amúgy sem a legprímább, erre a környezete rátehet még egy lapáttal. Ne kedvetlenedjen el, holnap minden jobban alakul.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 51%
Szellemi: 50%
Fizikai: 49%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Csak az első lépés nehéz. Ha meg akar szakítani egy kapcsolatot, megszabadulni az üzlettársától, elérkezett az idő, tegye meg. Meglátja, utána sok minden könnyebb lesz.

Nem:

Ma személyes kérdésnek vehet még egy-két kérdést is, ne tegye, különben környezete elviselhetetlennek és felfuvalkodottnak tartja. Ne írjon alá szerződést, ne kössön üzletet, mert ebből nem lesz pénze.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 93%
Szellemi: 49%
Fizikai: 44%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

A türelem a remény művészete. Minden azok múlik, képes-e várni, mert ha igen, nagyobb erőfeszítés nélkül elérheti, hogy a felettesei elismerjék a munkáját, és tudomásul vegyék, a feladat elvégzése másként nem történhetett.

Nem:

Délután jelen lehet a melankólia. Valakinek nem az igazságot mondja, hanem amit hallani szeretne. Ne tegye, mert kényelmetlenül érezheti magát, ha kiderül az igazság.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 97%
Szellemi: 59%
Fizikai: 37%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Pénz, szerelem – mindkettő rendkívüli sikerekkel kecsegtet. Pompásan alakíthat mindent, fantasztikus hírt is hallhat, ami érintheti az otthonát, a családtagokat, és ha ingatlangondjai vannak, azt is megoldhatja.

Nem:

Este mosolyszünet, amelynek ön az oka. Ne kritizáljon, a földhözragadtság, a szűk körű kicsinyességbe süppedés – ez az, ami a legtöbb bajt okozhatja. Ha szórakozni megy, ne számolgassa a forintjait, legyen nagyvonalú.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 88%
Szellemi: 82%
Fizikai: 91%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Ma sok mindenkivel lesz baja, elsősorban a partnerével, de a baráti kapcsolataiban ideje lenne lomtalanítani. Az otthoni békétlenség megszüntethető, és a magánéletét is új alapokra helyezheti, ha a saját kezébe veszi a sorsát és képes lesz dönteni.

Nem:

Az előmenetelében, a boldogulásában partnere a kerékkötő. Ne kérjen tanácsot, ne avassa be az ügyeibe, és ne kezdjen vele közös üzletet, mert babér így nem teremhet.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 85%
Szellemi: 60%
Fizikai: 4%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

Közeledik az idő, amikor behajthatja az ígéreteket, jellemző lesz önre a józan ész és gondolkodás, lépései kiszámítottak és biztosak, amit most megtanul, az alapos lesz és élete végéig hasznát veheti.

Nem:

Nem alkalmas a nap álláskeresésre, ne szálljon vitába a főnökével, most csak a meghajlított derék jöhet szóba. Ingatlanügyletnek, lakásfelújításnak nem kedvez az idő.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 41%
Szellemi: 55%
Fizikai: 63%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Minden változik ön körül, munkájában sikerek, előrelépés, beosztottakra, kollégákra számíthat. A megérzéseire is támaszkodhat, mert most nem csalják meg. Érzelmi életében sem marad semmi a régiben, egy régi vágylomnak hitt viszony most végre valóra válhat.

Nem:

Ne vigye túlzásba a sportot, ne vegyen részt pletykálkodásban, ne kábítson és ne szélhámoskodjon, mert könnyen megütheti a bokáját. A szeszivásban mértékletesség.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 43%
Szellemi: 23%
Fizikai: 36%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: