Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Az élni és élni, hagyni elvét nemcsak vállalni kell, hanem illene betartani. Partnerének szüksége van egy kis szabadságra, hogy időnként elvonuljon a saját kis világába, ugyanúgy, ahogy önnek is.

Nem:

Az esti órákban tartsa távol magát a kollégáktól, ne vegyen részt semmilyen titkos buliban, ne politizáljon, ne ígérgessen. A most elhangzó szavak mögött nincs semmi, nem építhet rá, keressen új kapcsolatokat, különben pórul jár.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 44%
Szellemi: 20%
Fizikai: 73%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Jó, ha tudja, egy kollégája mószerolja önt, meg kell védenie magát, mert becsületébe gázolhat, a jó híre és az egzisztenciája foroghat kockán. Engedjen a csábításnak, titkos szerelmi viszony növeli az önbizalmát, megsokszorozza munkakedvét, optimizmussal és ragyogással tölti el.

Nem:

A déli órákban ne ragadtassa el magát, mert minden tettének és szavának súlyos következményei lesznek. Egészségét ne hanyagolja el.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 99%
Szellemi: 55%
Fizikai: 29%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

A következő időszakban jellemző lehet a szétszórtság, befolyásolhatóbb, mint máskor, kapcsolataiban nagy szerepet játszanak a titkok. Különös vonzalmat érezhet majd a misztikus, a választottaknak szóló ismeretek iránt. Egy kicsit önzőbb, mint máskor, önmagát és álmait igyekszik majd előtérbe tolni.

Nem:

Erősödik a szerzési ösztön, egyre többet akar ezért olyan feladatot is elvállal, ami úgy kell, mint hátára a púp. Ne mondjon mindenre igent.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 40%
Szellemi: 77%
Fizikai: 56%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Változás várható a munkában. Ha sikerül megcsípnie egy állást, akkor olyan harcokra van kilátás, amihez megingathatatlan hit, sziklaszilárd bizalom szükséges elsősorban saját magában. Enélkül nehéz lesz megtartani, vagy tökéletesen ellátni a feladatot.

Nem:

Reggel rosszkedv, délután bosszúság a barátok miatt, felidegesíthetik a családtagok, a munkatársak, este összeütközés a törvénnyel. Ne adja fel, éjfélkor jó lesz, ha durmolni fog.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 10%
Szellemi: 61%
Fizikai: 11%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Az esti órákat otthoni gondok jellemzik, ne ragadtassa el magát, koncentráljon inkább az ellenségeire, akik a hátterében készülődnek. Legyen óvatos, a három lépés távolság már nem elég.

Nem:

Az esti órákban összeveszhet a kedvesével, a gyermekével, Fortuna is cserben hagyja, értékesebb ingóságaira veszély leselkedik és ha utazik, kellemetlen meglepetésben lehet része.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 43%
Szellemi: 40%
Fizikai: 91%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

Szemléletváltás következhet be, aminek hatására új lehetőségeket kínál önnek az élet, a politika, tanulmányok folytatása, állásváltoztatás, jogi problémák, valamint külfölddel kapcsolatos ügyek terén. Kezében a jövője, használja ki az időt!

Nem:

Szép szóval nem lehet adósságot törleszteni, ezt ne felejtse el, és azt sem, ha nem tudja tartozását törleszteni, akkor az események a közeli jövőben tragikus fordulatot vehetnek.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 31%
Szellemi: 76%
Fizikai: 30%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Ha gyanús a házastársa vagy az üzlettársa, akkor jó nyomon van. Itt az idő, hogy kiderítse, miben sántikálnak, mert valamire készülnek az biztos, és az is, hogy ez önnek nem szerez majd felhőtlen örömet.

Nem:

Ne hívjon vendégeket, ne vitatkozzon a családtagokkal, vigyázzon arra, hogy véleménynyilvánítása során ne mutatkozzon semmiféle magasabbrendűségi felhang, mert ezt sokan nehezen viselik, és önt beképzelt, önelégült embernek tartják.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 31%
Szellemi: 40%
Fizikai: 64%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

Az esti órákban pozitív változásra számíthat szerelmi életében, elérkezik az összebútorozás ideje.

Nem:

Jellemző lehet napközben a túlzott önbizalom. Hiába a lelkesedés, vagy a pozitív megnyilvánulás, környezete ma mégis zsarnoknak, makacsnak tartja. Ne írjon alá szerződést, ne kössön üzletet, mert ebből nem lesz pénze.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 86%
Szellemi: 34%
Fizikai: 38%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Szükség van hivatásbeli reprezentációra, közvetlen, baráti, vagy inkább családias érintkezésre az üzletfelekkel, s főnökkel, mert karrierje, új munkalehetőségek, vagy a nívó megtartása érdekében ezzel érheti el a legtöbbet.

Nem:

A titkait ne bízza senkire, mert nagyon megbánja. De önnek is vigyáznia kell, mert ha kikotyog egy bizalmas információt, akkor most elveszíthet mindent, amit idáig felépített.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 47%
Szellemi: 39%
Fizikai: 78%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Ha levonta az elmúlt időszak történéseinek tanulságát, akkor nem marad már hátra, mint nekivágni az új feladatoknak. Lehetőség van nemcsak az anyagi, hanem az erkölcsi felemelkedésre, megcsíphet valami rendkívülit, amellyel ellenfeleit padlóra küldheti.

Nem:

Az egészségével kapcsolatos borús gondolatoknak ne engedjen zöld utat, mert nincs olyan nagy baj, mint ahogy gondolja. Ne kezdjen pereskedni, ma ne keressen fel ügyvédet.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 20%
Szellemi: 38%
Fizikai: 64%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

Kreativitása rendkívüli, ötletei kiválóak, az ön hete a mostani. Ha nem így érzi, akkor állatövi jegyet kell váltania, mert az élet naposabbik oldalát mutatja önnek. Még ha nagyra is értékeli az egyenlőséget egy kapcsolatban, most előfordulhat, hogy „egyenlőbb” akar lenni.

Nem:

Ne vegyen részt sötét ügyletekben, mert hiába kedvezőek a lehetőségek, partnereiben nem bízhat.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 70%
Szellemi: 96%
Fizikai: 100%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Jó nap ez a mai arra, hogy a rokonait istápolja, hogy az otthonát kiglancolja, hogy a családtagokkal töltse az időt. Ha vendégeket vár, ma bebizonyíthatja, hogy önnél jobb vendéglátó még nem született. Kedvez a hét a politikának, a nyomozgatásnak és a meglepetéseknek.

Nem:

Nem kedvez a hét az erotikának, ne menjen szórakozóhelyre, kerülje a szerencsejátékokat, gyermekével ne legyen türelmetlen.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 10%
Szellemi: 20%
Fizikai: 99%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: