Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Jól alakulhatnak a külfölddel kapcsolatos ügyek, ha politizál, a következő hetekben minden követ meg kell mozgatnia, mert sok minden bejöhet. Szellemileg jó formában lesz, ki kell használni az időt.

Nem:

Ma minden baj forrása a partnere, megbízhatatlan, pazarolja a pénzt és feldühíti önt. Ha házasságtörésre készül, jobb, ha ma nem teszi, mert az esti otthoni cirkuszt még megemlegeti.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 14%
Szellemi: 44%
Fizikai: 49%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

A reggeli órákban príma híreket hallhat a barátjától, vagy a szerelme suttogása tölti el elégedettséggel és látja ábrándjai valóra vállását. Imád a zavarosban halászgatni, most kifoghat valami olyat, amivel megütheti a főnyereményt.

Nem:

Az esti órákban ne gondoljon a munkahelyére, ne gondoljon az egzisztenciájára, mert felidegesítheti magát. Partnerétől ne kérjen tanácsot, vagy véleményt, mert megbánja.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 17%
Szellemi: 43%
Fizikai: 11%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Pompás a nap szerelmeskedésre, emlékezésre, okkult tudományokkal foglalkozásra, beteglátogatásra, régen elfelejtett ismerős felhívására. Találkozhat egy korábbi szerelmével, vagy hírét hallja valakinek, akire már alig emlékszik.

Nem:

Az esti órákban ne vegye fel a telefont, mert a legjobb szándékkal is úgy felbosszantják, hogy nem tud elaludni. Házastársával ne vitatkozzon, mert most ön húzhatja a rövidebbet.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 41%
Szellemi: 59%
Fizikai: 44%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Az esti órákban remek megérzések, jó hírek, kellemes hangulat, munkájában rejtélyes módon köszönhet be a szerencse.

Nem:

A délelőtti órákban kisebb-nagyobb bosszúságokra és anyagi kárra számíthat. Összeütközésbe kerülhet a felsőbbséggel, a törvénnyel, ügyes-bajos dolgok intézése közben akadályok, meg nem értés, őrizze meg a nyugalmát, mert enélkül is gőgösnek és önhittnek tartják.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 55%
Szellemi: 78%
Fizikai: 20%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Munkájában feszültségek adódhatnak, de ez jó arra, hogy éber legyen, és felismerje, képes manipulálni a felettesét, így sok mindent a saját érdeke szerint alakíthat. Ha kompromisszumot kell kötnie, egy kis rafinériával a maga malmára hajtja a vizet.

Nem:

Kényelmetlenségek, problémák és veszekedések jelentkezhetnek ma az otthonában. Délután egy barát vagy ismerős hazudik önnek, szavainak felét se higgye!

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 18%
Szellemi: 75%
Fizikai: 71%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

Az esti órák kedveznek a titkos pénzügyeknek, keresse fel a könyvelőt, és beszélje meg az adóbevallás előtt, hogyan járhatna a legjobban. Az erotika különleges élményeket tartogat, príma az idő házasságtörésre és titkok leleplezésére.

Nem:

Napközben kellemetlenségek, ha nincs állása ma ne keressen, ne kérjen szívességet, környezete úgy ítélheti meg, hogy ön pletykás és megbízhatatlan, ne legyen közlékeny.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 86%
Szellemi: 62%
Fizikai: 40%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Pompás a délelőtt utazásra, ha nem tud útra kelni, akkor nézzen meg a tévében egy útifilmet, és utána bízza magát a képzeletére. Partnerével ebben az időben remekül megérthetik egymást, a harmóniát az ön áldott jó természetének köszönhetik.

Nem:

Az esti órákban feszültség, idegeskedés, ha dolgoznia kell, valaki elszúrja a munkáját. A kollégákkal ne szálljon vitába, nincsenek egy szinten.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 66%
Szellemi: 29%
Fizikai: 51%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

Ugye tudja, hogy egyszer a szerencse is belefárad abba, hogy mindig a hátán hordozza. Használja ki partnerkapcsolati fronton a kedvező időszakot és becsülje meg azt, akit útjába sodort az élet, mert egyszer ő is belefárad abba, hogy ön mindig többet akar.

Nem:

Az esti órákban összeszólalkozhat kedvesével, gyermekével pénzügyi vitái lehetnek, ne menjen szórakozóhelyre, mert a törvénnyel is meggyűlhet a baja, és még anyagilag is rosszul járhat.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 37%
Szellemi: 58%
Fizikai: 57%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Munkájában akadályok és nehézségek, jogi problémák, pénzügyi viták súlyosbíthatják a helyzetet. Váratlanul fellépő gondok a kollégákkal tovább tetézhetik a bajt, az elektronikus beszélgetések is problémákat okozhatnak.

Nem:

Váratlan kellemetlenség a családtagok részéről, a szomszéd is akarva-akaratlanul árt önnek, vásárláskor, ügyek intézésekor kínos helyzetek. Ne ragadtassa el magát, mert idegei felmondják a szolgálatot.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 72%
Szellemi: 95%
Fizikai: 72%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Napközben minden remekül alakul, ha biztonságban érzi magát, akkor kitárulkozik és még a legféltettebb titkát is elárulja. Ha vásárolni megy, akkor jól jár, mert sikerül áron alul megszerezni valamit. Jó hírt hallhat, amely érintheti az anyagi helyzetét is.

Nem:

Az esti órákban vita az otthonában, nem várt gondok merülhetnek fel, és napirendre kerülhet a munka, a jövő kérdése is. Ne induljon hosszabb útra, ne tárgyaljon külföldiekkel, ne hívjon vendégeket.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 89%
Szellemi: 10%
Fizikai: 47%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

Vesse magát a munkába, kollégáival kitűnően érezheti magát, hallhat egy remek ötletet, amit bátran lenyúlhat.

Nem:

Anyagi veszteség és szerelmi csalódás a láthatáron. Lehet, hogy partnerét félreismerte, mert szíve választottját elsősorban a bankszámlája és az egzisztenciája érdeklik, és nem az ön két szép szeme? Ne vállaljon kockázatot semmilyen téren, a szerencsejátékokat felejtse el, ne vásároljon kéz alól.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 20%
Szellemi: 70%
Fizikai: 80%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Ha partnerével közösek a célok és irányok, akkor rendkívüli sikerekre van kilátás. Elégedett és boldog lehet, mert a hivatásában is sikereket érhet el. Ha pereskedik, akkor ügye most olyan fordulatot vehet, amelyre talán még ön sem számított. Ellenségeit a markában tarthatja és nincs senki, aki megállíthatná a csúcsra vezető úton.

Nem:

Ne higgyen a pletykáknak, a rosszindulatú célozgatásokra ne figyeljen, mert csak a kedvét akarják elvenni.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 71%
Szellemi: 100%
Fizikai: 89%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: