Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Házastársa vagy üzleti partnere segíthet önnek a munkájában, amelyre most szüksége van, mert lassan a padlót söpri, annyit kell dolgoznia. Anyagi ügyei jól alakulnak, a tudása és a hírneve segíti abban, hogy olyan lehetőségeket kapjon, amelyek tovább növelik bankszámláját.

Nem:

Senkinek ne közvetítsen semmit, ne ajánlgasson és ne vállajon kezességet senkiért, mert ezzel megelőzhet egy kínos szituációt.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 68%
Szellemi: 75%
Fizikai: 83%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Alkalmas a nap tanulásra, sportolásra, a lakás glancolására, ábrándozásra, beteglátogatásra, titkos pénzügyi manipulációkra, új és még jobb könyvelő keresésére, valamint külföldi utazásra.

Nem:

Este rossz hírek, kerülje el a barátait is, mert csalódnia kell bennük. Egy szomorú esemény jogi problémákat indíthat el, törekedjen a békés megegyezésre, mert a pereskedés évekig elhúzódhat, és kár csak önt érinti.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 11%
Szellemi: 49%
Fizikai: 27%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Szép szavak, pompás ígéretek, kellemes találkozások jellemezhetik a napot. Alkalmas az idő új állás megpályázására, külföldiekkel megállapodásra, utazásra, sportolásra. Baráti támogatás sokat lendíthet a jövőjén.

Nem:

El kell gondolkodnia a felmerült jogi kérdéseken, amelyek érinthetik a karrierjét, vállalkozását, pénzügyeit és partnerkapcsolatát. Szükség van a tisztánlátásra, különben a később nem tud majd túllépni a problémákon.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 81%
Szellemi: 71%
Fizikai: 37%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Hangulata változékony, érzékenyebb az átlagosnál, jellemző lehet a nyugtalanág, és a mohóság is. A munkájában adódott nehézségeket fogja föl kihívásként, a baráti körétől segítséget kaphat, amelyet mindjárt viszonozhat.

Nem:

Január lesz a legnehezebb hónapja, amikor gondok adódhatnak szerelmi vonalon, a gyermekével és az egészségével is. Új vállalkozás kezdésével még várjon, ne adja föl, nincs reménytelen helyzet.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 100%
Szellemi: 68%
Fizikai: 4%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Jó hírek otthonról, kedvez az idő mindenfajta ingatlannal kapcsolatos elképzelés megvalósításának.

Nem:

Minden mostani cselekedete hatással lesz a későbbi eseményekre, ezért ne menjen bele szabálytalan szerződésekbe, homályos pénzügyekbe. Csalódhat egy barátban vagy pártfogóban, nem kedvez az idő a titkoknak, a házasságtörésnek. Ha válni készül, még várjon, mert minden esélye megvan arra, hogy nulláról kezdje az életét.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 32%
Szellemi: 84%
Fizikai: 61%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

Pompás a délelőtt utazásra, ha nem tud útra kelni, akkor nézzen meg a tévében egy útifilmet és utána bízza magát a képzeletére. Partnerével ebben az időben remekül megérthetik egymást, a harmóniát az ön áldott jó természetének köszönhetik.

Nem:

Az esti órákban feszültség, idegeskedés, ha dolgoznia kell valaki elszúrja a munkáját. A kollégákkal ne száljon vitába, nincsenek egy szinten.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 38%
Szellemi: 95%
Fizikai: 39%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Csak az első lépés nehéz. Ha meg akar szakítani egy kapcsolatot, megszabadulni az üzlettársától, elérkezett az idő, tegye meg. Meglátja, utána sok minden könnyebb lesz.

Nem:

Ma személyes kérdésnek vehet még egy-két kérdést is, ne tegye, különben környezete elviselhetetlennek és felfuvalkodottnak tartja. Ne írjon alá szerződést, ne kössön üzletet, mert ebből nem lesz pénze.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 93%
Szellemi: 49%
Fizikai: 44%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

Ha pereskedik, akkor most anyagi és erkölcsi győzelemmel zárhatja le az ügyet. A mostani lehetőségek csodát tehetnek a bankszámlájával és befolyásolhatják a jövőjét, könnyen úgy érezheti, hogy a pénz az, ami boldogít. Ma bármihez nyúlhat, az arannyá változik.

Nem:

Este ne bocsátkozzon fölösleges vitába, ne ragaszkodjon a nézeteihez, fogadja el mások véleményét, mert magára haragíthatja a környezetét.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 50%
Szellemi: 99%
Fizikai: 29%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Pompás az idő kirándulásra, lakása átrendezésére, tanúbizonyságot tehetne arról, milyen rendkívül tüchtig az otthona, környezetét illetően. Vagyis ragadja meg a porszívót, a felmosófát, és a családtagokra is nyomást gyakorolhatna, hogy mégse kelljen egyedül megszakadnia a házimunkában.

Nem:

Ne adjon kölcsönt, a dugipénzét olyan helyre tegye, ahol meg is találja. Ne feledkezzen meg egy rokonról, akit jó lenne, ha ebben a két napban istápolna.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 81%
Szellemi: 31%
Fizikai: 69%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Szeszélyes, nyughatatlan, meggondolatlan és a bizonytalankodásával felidegesítheti a környezetében élőket. Ha dolgoznia kell, a kollégákra számíthat, ha baj van a hangulatával, akkor hívja fel az egyik barátját, aki felvidítja és optimizmusát önre ragasztja.

Nem:

Szerelmével vagy a gyermekével civakodás, amely megérezheti a kettejük közötti viszonyt. Ne tegyen mindent szóvá, ne legyen mindig öné az utolsó szó.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 46%
Szellemi: 16%
Fizikai: 35%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

A korábban felmerült problémák megoldódnak, egy ismerős egészségi állapotában pozitív változás várható. Ha önnek van szüksége orvosi ellátásra, akkor ma kedvező híreket hallhat. Megbízhatják egy olyan feladattal, amellyel harmóniát teremthet a munka és a magánélet között.

Nem:

Ha szabadulni akar egy viszonytól, akkor ne legyen kicsinyes, anyagi áldozat nélkül partnere tapadókorongjai nem válnak le. Nem alkalmas az idő gyereknevelésre, szerencsejátékokra

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 16%
Szellemi: 81%
Fizikai: 74%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Minden a kapcsolatokon múlik, a következő napokban olyan új ismertségre tehet szert, amely befolyásolhatja és megváltoztathatja az egész esztendőt. Megállapodásra, utazásra, tanulásra pompás időszak és ma még szerelemre is lobbanhat.

Nem:

Az esti órákban nem várt kellemetlenségek az otthonában. Egy családtag veszélybe kerülhet, szükség van segítségre, nyugalomra, hidegvérre.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 60%
Szellemi: 100%
Fizikai: 52%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: