Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Lehetetlen úgy élni, hogy az embernek folyamatosan várnia kell a bevételre – mondta egyszer Mozart, és ezt most ön is a sajátjának érezheti. Lassan csurran-cseppen, folydogálni kezd a pénz, főleg a titkos jövedelemnél van önnél nagy jövője. Annak, ami után nem adózik, és ami már súrolja a korrupció határát.

Nem:

Egészségi és partnerkapcsolati problémákra ne legyintsen, mert rövidesen komolyra fordulhatnak a dolgok.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 20%
Szellemi: 97%
Fizikai: 68%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Jó hírek a partneréről, munkájában is pompásan alakulnak napközben a dolgok, környezete elismeréssel adózik rendkívüli képességeinek. Ellenségei ebben az időben nem árthatnak önnek. Ha egészségi gondjai vannak, ma minden jóra fordulhat.

Nem:

Este nem engedhet meg magának emelt hangot, az elvakultság és az önfejűség sok kárt okozhat. Ne higgyen az ígéreteknek sem, mert a szavak csak szállonganak a levegőben.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 18%
Szellemi: 60%
Fizikai: 30%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Szép szavak, pompás ígéretek, kellemes találkozások jellemezhetik a napot. Alkalmas az idő új állás megpályázására, külföldiekkel megállapodásra, utazásra, sportolásra. Baráti támogatás sokat lendíthet a jövőjén.

Nem:

El kell gondolkodnia a felmerült jogi kérdéseken, amelyek érinthetik a karrierjét, vállalkozását, pénzügyeit és partnerkapcsolatát. Szükség van a tisztánlátásra, különben a később nem tud majd túllépni a problémákon.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 81%
Szellemi: 71%
Fizikai: 37%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Óriási szellemi energiák szabadulhatnak fel, gyors észjárás, tettrekészség lehet jellemző, a versenyszellem fokozódhat úgy a munkában. mint a sportban és tanulásban.

Nem:

Ne induljon hosszabb útra, mert nemcsak a pénzügyeit fenyegeti veszély, hanem a testi épségét is. Összeütközésbe kerülhet a törvénnyel, ráadásul kaphat egy olyan értesítést, amely igazságtalanságot tartalmaz, de nem tehet ellene semmit.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 80%
Szellemi: 100%
Fizikai: 100%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Vonzónak, nyíltnak és jószívűnek látja ma önt a környezete, humora kitűnő, kedélye remek, mindez a jól alakuló pénzügyeknek is köszönhető. Utazás, vásárlás során szerencséje lesz, és ma még egy jó hír is megtalálhatja.

Nem:

A délutáni órákat, ha társaságban tölti nagy jelentősége lesz a külsőségeknek. Vigyázzon arra, hogy ne lépjen fel úgy, hogy a kelleténél többet várjanak majd öntől.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 61%
Szellemi: 24%
Fizikai: 67%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

Jó hete lesz, remek híreket hallhat, amelyek érintik a munkáját, az anyagi helyzetét. Ha tárgyalásra, megbeszélésre készül, akkor úgy alakíthatja az ügymenetet, ahogy akarja, hatást gyakorolhat a környezetére és elérheti azt, amit akar.

Nem:

Ne foglalkozzon másnak a nyavalyájával, az ön lelke is ápolásra szorul. Ne vállaljon senkiért kezességet, ne vágjon mindenkihez jó képet, szabaduljon meg a nyűgös viszonyoktól, amelyek visszahúzzák.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 71%
Szellemi: 45%
Fizikai: 47%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Ma olyan információk birtokába juthat, amelyet ha ügyesen használ föl, gyarapíthatja a bankszámláját. Egy kollégájának is sokat köszönhet, aki időben figyelmeztetheti valamire, ami megóvja önt a komolyabb bajtól.

Nem:

Az esti órákban ne adjon kölcsönt, ne tegyen szívességet, ne vállaljon kezességet senkiért, még akkor sem, ha ez egy barátság végét jelentené. Az erotika kiábrándulást tartogat.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 43%
Szellemi: 51%
Fizikai: 60%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

Nagy ostobaságot követ el, ha anyagi áldozatra is hajlandó, csak, hogy végre közös fészket teremtsen az imádottal. Ha a kapcsolat friss, akkor ez a lépés korai, ha régi a viszony, akkor nem biztos, hogy kedvese is ugyanígy gondolkodik.

Nem:

Ne tegyen fel mindent egy lapra, még akkor sem, ha most minden pozitívumnak tűnik. Mindez vonatkozik vállalkozására is, vigyázzon, mert később még tető sem marad a feje fölött.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 82%
Szellemi: 100%
Fizikai: 16%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Ha vásárolni megy, legyen óvatos, mert meglophatják vagy átverhetik. A héten nyugalom jellemezheti a partnerkapcsolatát, igyekezzen kedvese kedvében járni, aki észreveszi és értékeli igyekezetét. A nőkhöz fűződő barátsága ingatag, tudnia kell, hogy pletyka, civakodás húzódik a háttérben, amely rövidesen ön érinti.

Nem:

Ha egyik este randevúra megy, akkor kiábrándulás és csalódás várható. Ne bocsátkozzon szerelmi kalandba.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 16%
Szellemi: 51%
Fizikai: 42%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Pénzügyek rendezésére és az anyagiakkal korábban felmerült kérdések megbeszélésére alkalmas az este. Családtagjaival közös nevezőn lehet, amelyekről azt hitte, csak jogi úton rendezhetők.

Nem:

Gyermeke, kedvese húzhatja ma keresztbe számításait, kreativitásával baj van, ötletei hamvába holtak. Ha ma akar valakit meghódítani, felejtse el az egészet.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 55%
Szellemi: 24%
Fizikai: 14%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

Kreativitása rendkívüli, ötletei kiválóak, az ön hete a mostani. Ha nem így érzi, akkor állatövi jegyet kell váltania, mert az élet naposabbik oldalát mutatja önnek. Még ha nagyra is értékeli az egyenlőséget egy kapcsolatban, most előfordulhat, hogy „egyenlőbb” akar lenni.

Nem:

Ne vegyen részt sötét ügyletekben, mert hiába kedvezőek a lehetőségek, partnereiben nem bízhat.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 70%
Szellemi: 96%
Fizikai: 100%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Jó nap ez a mai arra, hogy a rokonait istápolja, hogy az otthonát kiglancolja, hogy a családtagokkal töltse az időt. Ha vendégeket vár, ma bebizonyíthatja, hogy önnél jobb vendéglátó még nem született. Kedvez a hét a politikának, a nyomozgatásnak és a meglepetéseknek.

Nem:

Nem kedvez a hét az erotikának, ne menjen szórakozóhelyre, kerülje a szerencsejátékokat, gyermekével ne legyen türelmetlen.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 10%
Szellemi: 20%
Fizikai: 99%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: