Horoszkóp - Profik a neten
Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Partnerének egészségi és munkahelyi problémái lehetnek, ráadásul szorongást érezhet egy utazás miatt is, amit megpróbál ügyesen titkolni. Sajnos a dolgokon ön sem tud változtatni, de az együttérzésével segíthet..

Nem:

Mindenféle kezdeményezés, amely valakinek a megnyerésére, vagy a környezet elismerésére irányul, kudarcra ítéltetett. De fiaskóval járhatnak a most létrehozandó társulások, közös bulik is.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 54%
Szellemi: 42%
Fizikai: 15%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Remek hír, utazás,tanulás során sikerek, testvéri, rokoni kapcsolatokban kellemes meglepetés és öröm. Kiváló ez az időszak tárgyalásra, szerződéskötésre, ismerkedésre, minden hétköznapi apró-cseprő, hivatalokkal kapcsolatos ügyet könnyen és gyorsan intézhet.

Nem:

Pénzügyi veszteség, ha sötét ügyleteknek a szereplője, akkor elérkezik a számonkérés ideje. A héten tartsa távol magát a természetgyógyászoktól és mesteremberektől.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 46%
Szellemi: 60%
Fizikai: 50%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Hirtelen pozitív változásra számíthat az anyagi helyzetében. Lehet, hogy ennek a fordulatnak ára lesz, mégpedig olyan, mely nem tartozik majd a nagy nyilvánosságra. De sajnos a következő időszakban is takarékoskodnia kell, mert nehéz napokban bővelkedik a hónap.

Nem:

Az esti órákban a szerelme, gyermeke, a főnöke és talán úgy érzi, mindenki ön ellen fordult. Ne vegyen mindent a szívére, holnap más színben látja az eseményeket.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 97%
Szellemi: 20%
Fizikai: 79%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Használja ki a délelőtti órákat, mert ebben az időszakban még minden pompásan alakulhat. Baráti szívességet kérhetnek öntől és önnek is hamarosan támogatóra lesz szüksége, mert egy üzletet, vagy munkát csak protekcióval kaphat vagy tarthat meg.

Nem:

Az esti órákat otthoni gondok jellemzik, ne ragadtassa el magát, koncentráljon inkább az ellenségeire, akik a hátterében készülődnek. Legyen óvatos, a három lépés távolság már nem elég.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 79%
Szellemi: 51%
Fizikai: 20%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Az esti órák alkalmasak a sportolásra, magasröptű eszmefuttatásra, politikai megállapodásra, fülledt erotikára. Állásajánlatot kaphat, külföldi kapcsolatok is szerepet játszhatnak a jövedelemforrásban.

Nem:

Nem várt akadályok a munkában, összeütközés a felettesével és a partnerével. A rossz megítélés és az elővigyázatosság, valamint az erők túlbecsülése bajok forrása lehet. Ne mondjon véleményt, és ne kérjen segítséget, mert megbánja.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 34%
Szellemi: 82%
Fizikai: 59%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

Szemléletváltás következhet be, aminek hatására új lehetőségeket kínál önnek az élet, a politika, tanulmányok folytatása, állásváltoztatás, jogi problémák, valamint külfölddel kapcsolatos ügyek terén. Kezében a jövője, használja ki az időt!

Nem:

Szép szóval nem lehet adósságot törleszteni, ezt ne felejtse el, és azt sem, ha nem tudja tartozását törleszteni, akkor az események a közeli jövőben tragikus fordulatot vehetnek.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 31%
Szellemi: 76%
Fizikai: 30%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Semmi izgalom, az ajándékot, vagy hálapénzt elvárják öntől. Nyúljon a zsebébe, és adja oda, mert ettől függ, megkapja-e a munkát vagy a szerződést, elengedik-e a büntetést, támogatni fogják-e akkor, amikor szüksége lesz rá, vagy az orvos jobban figyeljen.

Nem:

A délutáni órákban ne vásároljon semmit, mert átverik. Ne igyon szeszt, mert ma rosszabbul bírja, mint általában és ne feledje, a gyűlölet magától visszaszáll arra, aki táplálja.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 60%
Szellemi: 74%
Fizikai: 38%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

Legyen a nap olvasásé, kirándulásé, utazásé, tanulásé, testvérek, rokonok, vagy a szomszédok is jelentősebb szerepet vihetnek ma, mint általában. Menjen szórakozni, otthon is eláshatják a csatabárdot, talán sikerül megállapodni, ki használja először a fürdőszobát.

Nem:

Éleselméjűségről nem tehet tanúbizonyságot az esti órákban. Vigyázzon, hülyeségeket hordhat össze és ezzel összekuszálhat olyan szálakat, amelyeket nem tud majd kibogozni.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 75%
Szellemi: 21%
Fizikai: 55%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Reggel minden a vágyai szerint alakulhat szerelmi viszonyában, gyermekével való kapcsolatában, még a legfőbb kritikus sem találhat kivetnivalót. De az idill nem tart sokáig, főleg ha átalussza ezt a kedvező fényszöget.

Nem:

Az esti órákat feszültség, vita jellemezheti. Vigyázzon minden egyes kimondott szóra, mert később bánni fogja. Barátait ne avassa be az otthoni ügyekbe, mert később visszaélhetnek a bizalmas információkkal.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 66%
Szellemi: 20%
Fizikai: 71%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Napközben minden remekül alakul, ha biztonságban érzi magát, akkor kitárulkozik és még a legféltettebb titkát is elárulja. Ha vásárolni megy, akkor jól jár, mert sikerül áron alul megszerezni valamit. Jó hírt hallhat, amely érintheti az anyagi helyzetét is.

Nem:

Az esti órákban vita az otthonában, nem várt gondok merülhetnek fel, és napirendre kerülhet a munka, a jövő kérdése is. Ne induljon hosszabb útra, ne tárgyaljon külföldiekkel, ne hívjon vendégeket.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 89%
Szellemi: 10%
Fizikai: 47%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

Az átmeneti visszavonulás később győzelmet jelenthet. Ha most nem sikerült valamiről meggyőzni a társát, a kedvesét, vagy a gyermekét, akkor egyelőre pihentesse a dolgokat, mert nem kell sok időnek eltelni, minden úgy alakul, ahogy szeretné.

Nem:

Az esti órákban anyagi veszteségre számíthat, ha társaságban tölti az időt, ne legyen indulatos, ne mondjon véleményt arról, aki nincs jelen, és a kölcsönügyleteket kerülje.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 17%
Szellemi: 39%
Fizikai: 65%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Sürgősen kössön lakásbiztosítást, mert márciusig szüksége lehet rá. A családtagokkal problémák merülhetnek fel, időnként jellemző lehet az elvágyódás egy lakatlan szigetre. Ha építkezik, vagy lakását újíttatja fel, ingatlant akar vásárolni, akkor legyen körültekintő, mert elszámolhatja magát.

Nem:

Ha barkácsolni van kedve, ne fogja vissza magát, de legyen a közelben elsősegélyláda több kötszerrel, mint általában.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 95%
Szellemi: 29%
Fizikai: 80%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: