Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Egy barátja bajba kerülhet, siessen a segítségére, különben a kapcsolat nem állja ki a próbát, és ezt ön is bánni fogja.

Nem:

Nagyon vigyázzon a könnyű szerelmi kalandokkal, mert a mai hódítás eredményével bérletet válthat a nemibeteg-gondozóba. Nem alkalmas a nap kölcsön felvételére, titkos megállapodásokra, ne ajándékozzon meg senkit, és ne fogadjon el olyan pozíciót, ahol csak reprezentálni kell.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 30%
Szellemi: 59%
Fizikai: 73%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Ha állást kíván változtatni, megpályázni vagy külföldi utat megcsípni, akkor erre rendkívüli lehetőség kínálkozik. Kitűnő az idő szerződéskötésre, megállapodásra, utazásra, minden okmányokkal, hivatalokkal kapcsolatos ügyek intézésére.

Nem:

Nem szegődik ön mellé a szerencse pénzügyekben, kaphat egy értesítést, mellyel felbosszantják. Este gyermeke okozhat fejfájást, ne idegeskedjen, ne adjon kölcsönt, barátai ötleteit felejtse el.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 19%
Szellemi: 12%
Fizikai: 61%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

A következő időszakban jellemző lehet a szétszórtság, befolyásolhatóbb, mint máskor, kapcsolataiban nagy szerepet játszanak a titkok. Különös vonzalmat érezhet majd a misztikus, a választottaknak szóló ismeretek iránt. Egy kicsit önzőbb, mint máskor, önmagát és álmait igyekszik majd előtérbe tolni.

Nem:

Erősödik a szerzési ösztön, egyre többet akar ezért olyan feladatot is elvállal, ami úgy kell, mint hátára a púp. Ne mondjon mindenre igent.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 40%
Szellemi: 77%
Fizikai: 56%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Támadásra kell felkészülnie, valaki kemény aknamunkát végez a háta mögött. Veszélyben a munkája, a pozíciója, a főnökével és kollégáival való viszonya. Legjobb védekezés a támadás!

Nem:

Ma nem lehet közlékeny, őszinte, nem ajánlott a nyílt véleménynyilvánítás sem. Gondok adódhatnak gyermeke egészségével, kedvesével is feszült lehet a viszony. Ne adja fel, mert az este tíz körüli események gyógyírként hatnak majd sebeire.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 28%
Szellemi: 50%
Fizikai: 18%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Pénzügyi sikerek, remek humor, kitűnő intellektus, szerelem, támogatás idősebb nőktől, kellemes és nyugodt hangulat az otthonában, béke a családtagokkal-jellemző lehet napközben.

Nem:

Este adrenalinszintje az egekbe emelkedhet, nem várt akadályok a munkában, házastársa úgy viselkedhet, mint a hétfejű sárkány, rossz híreket kap a főnökétől. Ne izguljon, az igazi nehézségeket a holnap tartogatja.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 60%
Szellemi: 74%
Fizikai: 43%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

Szerelmeskedésé az este, ajándékkal lephetik meg, olyan hírt hallhat, amely kapcsolatban van a családtagokkal, és érinti az anyagi helyzetét is.

Nem:

Ma ne írjon alá szerződést, ne kössön üzletet, ne menjen vásárolni, ingatlannal kapcsolatos gondjait ne most akarja megoldani. Hangulata amúgy sem a legprímább, erre a környezete rátehet még egy lapáttal. Ne kedvetlenedjen el, holnap minden jobban alakul.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 51%
Szellemi: 50%
Fizikai: 49%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Ma olyan információk birtokába juthat, amelyet ha ügyesen használ föl, gyarapíthatja a bankszámláját. Egy kollégájának is sokat köszönhet, aki időben figyelmeztetheti valamire, ami megóvja önt a komolyabb bajtól.

Nem:

Az esti órákban ne adjon kölcsönt, ne tegyen szívességet, ne vállaljon kezességet senkiért, még akkor sem, ha ez egy barátság végét jelentené. Az erotika kiábrándulást tartogat.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 43%
Szellemi: 51%
Fizikai: 60%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

Az esti órákban pozitív változásra számíthat szerelmi életében, elérkezik az összebútorozás ideje.

Nem:

Jellemző lehet napközben a túlzott önbizalom. Hiába a lelkesedés, vagy a pozitív megnyilvánulás, környezete ma mégis zsarnoknak, makacsnak tartja. Ne írjon alá szerződést, ne kössön üzletet, mert ebből nem lesz pénze.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 86%
Szellemi: 34%
Fizikai: 38%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

A döntés az ön kezében van, ha úgy érzi, nem megy tovább, akkor itt az ideje, hogy lezárja az ügyet és tiszta lappal induljon. Mindez érinthet munka- és partnerkapcsolatot is. Ha ön titokban tartott szerető szerepét tölti be, jó ha tudja, partnere feje fölött tornyosuló viharoknak vége, újra idilli az otthoni hangulat.

Nem:

Egy kolléga hibát követhet el, ami önnek jól jöhet. Ne legyen lelkiismeret- furdalása, más is kihasználja a hasonló helyzetet.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 100%
Szellemi: 56%
Fizikai: 43%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Gondolatai és tettei is a földi boldogságra irányulnak, előtérbe kerül a szórakozás, a szerelem, a szerencsejátékok, a dolgok könnyebbik és szebbik oldalának keresése. Szerencsés időszak köszönt önre, elégedett lehet nemcsak önmagával, hanem sorsával is.

Nem:

Ne engedje, hogy a hivatalok packázása, vagy egy hír elvegye a kedvét. A szomszédot kerülje el, mert ma táncot járhat az idegein a közlekedésben veszélyek és anyagi kár fenyegeti.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 49%
Szellemi: 21%
Fizikai: 57%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

Kreativitása rendkívüli, ötletei kiválóak, az ön hete a mostani. Ha nem így érzi, akkor állatövi jegyet kell váltania, mert az élet naposabbik oldalát mutatja önnek. Még ha nagyra is értékeli az egyenlőséget egy kapcsolatban, most előfordulhat, hogy „egyenlőbb” akar lenni.

Nem:

Ne vegyen részt sötét ügyletekben, mert hiába kedvezőek a lehetőségek, partnereiben nem bízhat.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 70%
Szellemi: 96%
Fizikai: 100%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Remekül érezheti magát, ha a családtagokkal tölti a délelőttöt. Valaki ma meglepheti egy ajándékkal, de az is előfordulhat, hogy ön vásárol valami fantasztikus dolgot az otthonába.

Nem:

Az esti órákban kirobbanó vitának ön az oka, ne akarja beleártani magát partnere munkájába, ne adjon tanácsokat, söprögessen a saját portája előtt, ott is van éppen elég gond.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 41%
Szellemi: 82%
Fizikai: 42%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: