Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

A reggeli órák alkalmasak utazásra, tanulásra, szomszéddal eszmecserére, testvéri kapcsolatok ápolására, remek pénzfialó ötletei lehetnek, amelyeket érdemes volna egy hozzáértővel megvitatni.

Nem:

Az esti órák nem alkalmasak illegális ügyletre, mert mostani cselekedete után hamarabb utoléri a törvény szigora, mint gondolná. A közlekedésben fokozott óvatosság. Semmilyen titkot ne osszon meg senkivel, mert nagyon ráfázhat.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 77%
Szellemi: 57%
Fizikai: 90%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

Partnerének egészségi és munkahelyi problémái lehetnek, ráadásul szorongást érezhet egy utazás miatt is, amit megpróbál ügyesen titkolni. Sajnos a dolgokon ön sem tud változtatni, de az együttérzésével segíthet.

Nem:

Mindenféle kezdeményezés, amely valakinek a megnyerésére, vagy a környezet elismerésére irányul, kudarcra ítéltetett. De fiaskóval járhatnak a most létrehozandó társulások, közös bulik is.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 60%
Szellemi: 87%
Fizikai: 63%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Titkos szerelmi viszonynak, házasságtörésnek nem kedvez a hét. Az idő azonban alkalmas vállalkozás indítására.

Nem:

A hét elején az esti órákban kedvezőtlen híreket várhat. Otthonában, családjával problémák várhatóak, azonban ne engedjen zöld utat a negatív dolgoknak így sokkal pozitívabban kezdődhet a következő hete.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 42%
Szellemi: 100%
Fizikai: 99%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Töltse az időt családtagokkal, vagy végezzen tűzoltást a munkájában, elsők azok, amelyeket jól megfizetnek. Szerelmi viszonyában rendeződhetnek a dolgok, minden az ön hozzáállásán múlik.

Nem:

Ne törődjön senki bajával, problémájával, van önnek is éppen elég. Csalódást okozhatnak a barátok, ne szánja rájuk az idejét, mert később sajnál majd minden velük töltött percet.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 30%
Szellemi: 38%
Fizikai: 15%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Elképzeléseit és annak kifizetési módját erős intuíció fűszerezi, ma képtelen magában tartani a gondolatait. Remek az idő arra, hogy azt a barátaival töltse, a hét vége felé az esti órákban családi kellemetlenségek, ha vendégeket vár, minden pompásan alakul. Megmutathatná, hogy milyen csodákra képek a konyhában.

Nem:

Közlekedésben veszélyek, értéktárgyai másnak is tetszenek, minden munkával kapcsolatos hirtelen jött ötlet rossz, felejtse el, nem lesz belőle semmi.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 60%
Szellemi: 59%
Fizikai: 69%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

Akkor járna a legjobban, ha elindulna külföldre, csodás élményekben és romantikus kapcsolatban lehet része, amely kitarthat egy életen át. Alkalmas az idő kockázatvállalásra, vagyis új vállalkozás indítására, üzletkötésre külföldiekkel, tanulásra, vizsgára, felvételire. A mostani események új irányt szabhatnak az életének.

Nem:

Este kerülje a nyilvánosságot, a főnökét, kerülje el a munkáját, mert úgy felidegesítheti magát, hogy képtelen lesz aludni.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 97%
Szellemi: 58%
Fizikai: 67%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Sikerének záloga a bátorság, az erő, a lélek edzettsége, amely képes tűrni és sokat elviselni. Ma nem lehet önnél mellébeszélni, mert mindenkin átlát, mint a szitán, ügyesen eligazodik mások ösztönvilágában. Belelát a fejekbe, a szívekbe, a lelkekbe, használja ki a napot.

Nem:

Este kiábrándító erotika. Ne menjen szórakozni, gyermekéről rossz hírek, ne tárgyaljon pénzről, ne kössön üzletet, kerülje a szerencsejátékokat.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 78%
Szellemi: 50%
Fizikai: 39%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

A héten kevés praktikus dolog juthat az eszébe, és a gyakorlatiasság is valahogy messzire kerülhet. Inkább egy kis visszavonultságra, jótékony magányra, lelki elmélyülésre lenne szüksége. Próbáljon meg kikapcsolódni, és partnere elképesztő ötleteit tolerálni.

Nem:

A héten ne induljon hosszabb útra és ne vitatkozzon.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 83%
Szellemi: 22%
Fizikai: 17%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Pompás az idő kirándulásra, lakása átrendezésére, tanúbizonyságot tehetne arról, milyen rendkívül tüchtig az otthona, környezetét illetően. Vagyis ragadja meg a porszívót, a felmosófát, és a családtagokra is nyomást gyakorolhatna, hogy mégse kelljen egyedül megszakadnia a házimunkában.

Nem:

Ne adjon kölcsönt, a dugipénzét olyan helyre tegye, ahol meg is találja. Ne feledkezzen meg egy rokonról, akit jó lenne, ha ebben a két napban istápolna.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 81%
Szellemi: 31%
Fizikai: 69%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

Kimondta, hogy áldozati bárány módjára fejet kell hajtani? Vegye fel a kesztyűt és harcoljon, bármennyire békés és előzékeny, most meg kell mutatnia – eszközökben nem válogatva-, mit tud valójában, különben minden kárba vész, amiért annyit hajtott.

Nem:

Ne terhelje hazugsággal az otthoni és a munkahelyi viszonyokat, mert egyszer úgyis minden kiderül…

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 43%
Szellemi: 47%
Fizikai: 29%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

Az átmeneti visszavonulás később győzelmet jelenthet. Ha most nem sikerült valamiről meggyőzni a társát, a kedvesét, vagy a gyermekét, akkor egyelőre pihentesse a dolgokat, mert nem kell sok időnek eltelni, minden úgy alakul, ahogy szeretné.

Nem:

Az esti órákban anyagi veszteségre számíthat, ha társaságban tölti az időt, ne legyen indulatos, ne mondjon véleményt arról, aki nincs jelen, és a kölcsönügyleteket kerülje.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 17%
Szellemi: 39%
Fizikai: 65%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Minden változik ön körül, munkájában sikerek, előrelépés, beosztottakra, kollégákra számíthat. A megérzéseire is támaszkodhat, mert most nem csalják meg. Érzelmi életében sem marad semmi a régiben, egy régi vágylomnak hitt viszony most végre valóra válhat.

Nem:

Ne vigye túlzásba a sportot, ne vegyen részt pletykálkodásban, ne kábítson és ne szélhámoskodjon, mert könnyen megütheti a bokáját. A szeszivásban mértékletesség.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 43%
Szellemi: 23%
Fizikai: 36%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív: