Bak (december 22. - január 19.)

Igen:

Partnerének egészségi és munkahelyi problémái lehetnek, ráadásul szorongást érezhet egy utazás miatt is, amit megpróbál ügyesen titkolni. Sajnos a dolgokon ön sem tud változtatni, de az együttérzésével segíthet..

Nem:

Mindenféle kezdeményezés, amely valakinek a megnyerésére, vagy a környezet elismerésére irányul, kudarcra ítéltetett. De fiaskóval járhatnak a most létrehozandó társulások, közös bulik is.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 54%
Szellemi: 42%
Fizikai: 15%
Vízöntő (január 20. - február 19.)

Igen:

A reggeli órákban príma híreket hallhat a barátjától, vagy a szerelme suttogása tölti el elégedettséggel és látja ábrándjai valóra vállását. Imád a zavarosban halászgatni, most kifoghat valami olyat, amivel megütheti a főnyereményt.

Nem:

Az esti órákban ne gondoljon a munkahelyére, ne gondoljon az egzisztenciájára, mert felidegesítheti magát. Partnerétől ne kérjen tanácsot, vagy véleményt, mert megbánja.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 17%
Szellemi: 43%
Fizikai: 11%
Halak (február 19. - március 20.)

Igen:

Helyén az esze, logikája kitűnő, ezért remek a mai nap arra, hogy megkaparintson magának valami olyat, amivel nemcsak az egzisztenciáját, az anyagi helyzetét stabilizálhatja, hanem új jövőt is mutathat. Kedvez az idő külföldiekkel kapcsolatos ügyleteknek, politikának, tanulmányoknak.

Nem:

Ne sajnálkozzon volt házastársán, mert nem érdemli meg. Szeretője vagy gyermeke ma nem mond igazat, de a vitával nem megy semmire.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 2%
Szellemi: 69%
Fizikai: 55%
Kos (március 21. - április 19.)

Igen:

Sajnos ma előfordulhat, hogy az érzelem elnyomja az értelmet, jelen lehet a lustaság, bizonyos dolgok iránti teljes közönyösség és ha dolgoznia kell, akkor a tömény utálkozás. Családtagjait hagyja békén, a hétvége nyugalma nagymértékben az ön hangulatától függ.

Nem:

Váratlan kellemetlenség egy barát részéről, a konyhában és a közlekedésben ne legyen figyelmetlen, mert baleset veszélye fenyegeti.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 52%
Szellemi: 49%
Fizikai: 66%
Bika (április 20. - május 20.)

Igen:

Titkoknak és a szabálytalan pénzügyeknek kedvez ez az időszak, ha valami olyat tett, amit megbánt, most visszakozhat. Ha betegséggel bajlódik, minden oka megvan az optimizmusra, mert a mai nappal regenerációs folyamat veszi kezdetét.

Nem:

Ne vegyen semmit a lelkére, ma könnyebben megsértődik és megsérthet másokat is. Ne felejtse el, hogy a külvilág úgy működik, mint a tükör. Ahogy viselkedünk, úgy viselkednek velünk is.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 49%
Szellemi: 59%
Fizikai: 99%
Ikrek (május 21. - június 21.)

Igen:

A pénz határozza meg a hangulatát. Észre kell vennie, hogy egy barát rászorul az ön támogatására, ez nem fogja önt a tönk szélére sodorni, és a jócselekedet, meglátja, busásan megtérül.

Nem:

Ma jó lenne, ha nem maradna otthon a négy fal között, mert összefuthat valakivel, aki olyan hírekkel szolgál, amely érinti karrierjét, az anyagi helyzetét, és gyógyír lehet a lelkének az elmúlt időszak megpróbáltatásai után.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 79%
Szellemi: 38%
Fizikai: 41%
Rák (június 22. - július 22.)

Igen:

Valakit meg kell kenni azért, hogy megkapja azokat a munkákat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az életnívót, a társadalmi ranglétrán elfoglalt helyet stabilizálja. Ha házasodni készül, jól teszi, mert partnere dúskál a földi javakban és ez a frigy később önt magasra emelheti.

Nem:

A közeli jövőben olyan szomorú eseményre kell felkészülni, amely lezár egy fejezetet az életében. Ne keseredjen el, mert ez meghozza az új lehetőségeket is.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 46%
Szellemi: 37%
Fizikai: 63%
Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Igen:

A héten kevés praktikus dolog juthat az eszébe, és a gyakorlatiasság is valahogy messzire kerülhet. Inkább egy kis visszavonultságra, jótékony magányra, lelki elmélyülésre lenne szüksége. Próbáljon meg kikapcsolódni, és partnere elképesztő ötleteit tolerálni.

Nem:

A héten ne induljon hosszabb útra és ne vitatkozzon.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 83%
Szellemi: 22%
Fizikai: 17%
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Igen:

Furcsa karrierek vannak mostanában, olyanok jutnak csúcsra, akiknek semmi keresnivalójuk ott. Jó lesz, ha a kritikát, a véleményt magában tartja, mert jobb, ha tudja, saját maga alatt vágja a fát.

Nem:

Furcsa karrierek vannak mostanában, olyanok jutnak csúcsra, akiknek semmi keresnivalójuk ott. Jó lesz, ha a kritikát, a véleményt magában tartja, mert jobb, ha tudja, saját maga alatt vágja a fát.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 59%
Szellemi: 78%
Fizikai: 80%
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Igen:

A reggeli órák szerelmi sikereket tartogatnak. Alkalmas még a délelőtt testmozgásra, a szellem pallérozására, gyermeke is vágyakozik az ön társaságára. Menjen múzeumba, moziba, étterembe, szórakozzon, kapcsolódjon ki, mert a jövő hete kemény lesz.

Nem:

Az esti órákban nem csak simán anyagi veszteséget könyvelhet el, hanem egy barát árulásával is szembe kell nézni, és ez olyan károkat okoz, amelyet most még talán fel sem tud mérni.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 43%
Szellemi: 42%
Fizikai: 70%
Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen:

Remekül érezheti magát, ha a családtagokkal tölti a délelőtött. Valaki ma meglepheti egy ajándékkal, de az is előfordulhat, hogy ön vásárol valami fantasztikus dolgot az otthonába.

Nem:

Az esti órákban kirobbanó vitának ön az oka, ne akarja belaártani magát partnere munkájába, ne adjon tanácsokat, söprögessen a saját portája előtt, ott is van éppen elég gond.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 50%
Szellemi: 53%
Fizikai: 41%
Nyilas (november 22. - december 21.)

Igen:

Szélesíteni kellene szexuális horizontját, felkereshetne egy hálószobai kellékekre specializálódott boltot, mert az ott kaphatók segítségével ön és partnere is változatosabb élményekhez juthatnának. A munkában minden flottul megy, egy kolléga segíti, pénz is áll a házhoz.

Nem:

Családját ne hanyagolja el, délután ne hatódjon meg, mert sokba kerülhet.

Pénz:
Karrier:
Szívügyek:
Érzelmi: 50%
Szellemi: 64%
Fizikai: 72%
Jelmagyarázat:
Pozitív:
Negatív:
AZ OLDAL JELENLEG TESZT ÜZEMMÓDBAN FUT