Menedzserarcok

H 11:00

70 milliós veszteséget termelt Vajna Tímea fánkozója

Az Igazságügyi Minisztérium céginformációs adatai szerint a Vajna Tímea közvetett érdekeltségébe tartozó Mr. Funk Vendéglátó Kft. tavaly 22 millió 89 ezer forint bevételt ért el.

Tovább
Cs 10:30

Új vezetőt kapott a WHO

A korábbi etióp külügyi és egészségügyi minisztert választották meg az Egészségügyi Világszervezet, a WHO főigazgatójává. Az etióp politikus a világszervezet első afrikai vezetője.

Tovább
Sz 09:48

Szabó Béla lesz a Telekom új kommunikációs igazgatója

Szabó Bélát, a DDB jelenlegi stratégiai és innovációs igazgatóját nevezték ki a Magyar Telekom új csoport kommunikációs igazgatójává.A Magyar Turisztikai Ügynökséghez igazoló Bánhegyi Zsófiát váltja.

Tovább
P 15:00

NetLock: A Chrome és a Firefox újítása

Most már feltűnően figyelmeztet a Chrome és a Firefox is ha nem biztonságos weblapra navigálunk. A Google a keresésekben is hátrébb sorolja az ilyen oldalak.

Tovább
Sz 04:20

Kétezerhatszáz betegétől búcsúzik a háziorvos

Negyven év gyógyító munka után, hetvenedik évéhez közeledve nyugdíjba vonul dr. Lukács Béla, a kerecsendiek és demjéniek háziorvosa, akitől .percekig tartó vastapssal búcsúztak.

Tovább
P 09:31

Új vezérigazgató a UPC élén

Szeptember 1-től Robert Redeleanu tölti be a UPC Magyarország vezérigazgatói pozícióját,aki jelenleg a UPC Románia vezérigazgatója, a UPC működését mindkét országban ő fogja irányítani.

Tovább
P 05:04

Drasztikusan csökken a lakosság száma

Magyarország jelenlegi 9,96 milliós lakossága 35 év múlva várhatóan 8,44 millióra csökken, de pesszimistább jóslatok szerint még ennél is kevesebb, 8 millió lesz a lélekszám. A 65 év feletti lakosok aránya a jelenlegi 19%-ról 32%-ra nő.

Tovább
Cs 18:49

Idegrendszert védő anyagokat szabadalmaztattak magyar kutatók

A Parkinson- és a Huntington-kór, a migrén, a stroke, valamint a sclerosis multiplex alapját képező neurodegeneratív folyamatok vizsgálata mellett új idegszövetvédő hatású molekulák létrehozása is a cél.

Tovább
V 16:10

Vaszily: a teljes társadalomra összpontosítunk (2. rész)

A nézettségi adatokról közölte: azokat a portfólió egészét, vagyis a 6 tévécsatorna összességét tekintve kell elemezni, és e tekintetben az elmúlt tíz év legjobb nézettségi adatait mutatja fel jelenleg a közmédia.

Tovább
V 15:56

Interjú Vaszily Miklóssal, az MTVA megbízott vezérigazgatójával 1.rész

Az elmúlt időben sok változás történt a közmédiában a működési hatékonyság javítása érdekében, de a folyamat még nem ért véget -mondta az MTVA tavaly augusztusban megbízott vezérigazgatója

Tovább
P 07:53

In memoriam Dr. Bányai Barnabás

Nehéz évek és súlyos betegségek után 67 éves korában elhunyt dr. Bányai Barnabás, az Uzsoki Utcai Kórház Urológiai Osztályának főorvosa.2014 nyarán szívinfarktust kapott. azonban a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetőn felépült.

Tovább
V 18:27

Szabó Zoltán szelleme a klinikán marad

Egyedi pacemakert gyártott, és hazánkban 24 évvel ezelőtt ő végezte az első szívátültetést is. Szabó Zoltán professzor személyében december 6-án olyan karizmatikus és újító sebész ment el, akiről keveset tudnak a kívülállók.

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az iskolakezdés

Fókuszban az egészség