Reklám és média

Sz 10:30

Az Instagram lesz az új Skype, jön bele a videós telefonálás

Az Instagramon megint beújított, hamarosan nem csak szövegesen, hanem videóban is lehet chatelni, ráadásul a beszélgetést élő videóként ismerősöknek is lehet közvetíteni.

Tovább
Cs 11:00

Vezeték nélkül tölthető laptop

Megjelent a Dell legújabb Latitude-szériás laptopja, ami amellett, hogy a legvékonyabb és legkönnyebb kereskedelmi forgalomban kapható Windows-alapú kétfunkciós készülék, emellett vezeték nélkül is tölthető.

Tovább
K 10:13

Rita és Zoli utolsó szavai egymáshoz

A Házaság első látásra c. reality műsorban megtörtént az első végső búcsú, Rita és Zoli közös megegyezéssel elköszöntek egymástól,végérvényesen. Számukra a show nem hozott sírig tartó szerelmet.

Tovább
Sz 09:48

Szabó Béla lesz a Telekom új kommunikációs igazgatója

Szabó Bélát, a DDB jelenlegi stratégiai és innovációs igazgatóját nevezték ki a Magyar Telekom új csoport kommunikációs igazgatójává.A Magyar Turisztikai Ügynökséghez igazoló Bánhegyi Zsófiát váltja.

Tovább
Sz 20:05

Tisztújítás az újságíró szövetségben

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége új elnökséget választott. A sajtószakmai szervezet elnöke Hargitai Miklós, a Népszabadság korábbi és a Népszava jelenlegi munkatársa lett, munkáját nyolc tagú elnökség segíti.

Tovább
H 10:11

Új magyar sorozat indul az RTL Klubon

A nevetés és a szórakozás garantált, hiszen komédiákkal, és karakteres lakókkal teli falu életébe enged bepillantást az RTL Klub vadonatúj vígjáték sorozata, A mi kis falunk, melynek szereplőit egytől-egyig kiváló színészek alakítják.

Tovább
P 20:05

A közmédia ismeri Sebestyén Balázs jellemét

Sebestyén Balázs a pénteki sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Morning Show a megszűnt Class FM után a Radio 1-en folytatódik tovább. Az MTVA sajtóosztálya reagált, a közleményt teljes egészében közöljük.

Tovább
Sz 05:11

Mobilvásárlás veszélyekkel

A vásárlást jelenleg legkényelmesebben mobil eszközökön keresztül lehet intézni. Azt viszont nem szabad elfelejtenünk, hogy a megnövekedett online kereskedelem a hackereknek is csábító lehetőségeket biztosít.

Tovább
H 09:00

Elfogultsággal vádolják a nézők Puskás Petit

Mindig elolvasom én is a kommenteket és valóban gyakran vitatéma, hogy Puskás Petivel való munkakapcsolatom mennyire befolyásolja a továbbjutásom.

Tovább
Cs 10:26

Vasárnapi ütközet

Tegnap este megtörtént a kihívás, Zsoltinak kellett harmadik párbajozót választania a hétvégi összecsapásra, ő végül Dávidnak adta a sötétkék kendőt, aki látszólag örült a fiú döntésének.

Tovább
K 10:20

A lehallgatási botrány után bekeményítenek a közmédiánál

Az MTVA vezérigazgatója a felügyelete alá vonta a Biztonsági Osztály szervezeti egységeit. Mint ismert, Vaszily Miklós irodájában találtak korábban lehallgatókészüléket.

Tovább
V 21:55

Szervadományozás

Coleman F. Sweeney tipikus tahó. Beszól a zebrán totyogó nyugdíjasnak, belepisil a sörösüvegbe, majd kihajítja az autóból, légpuskával lövi a kóborállatokat. Coleman F. Sweeney aztán egyszer csak lefordul a székről és meghal.

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az iskolakezdés

Fókuszban az egészség