Vér is folyt a Konyhafőnök VIP első adásában

Nagy Alexandra összeesett a vér látványától.

   

Forrás: RTL KLUB

November 9-én új évaddal jelentkezett a Konyhafőnök VIP, amelyben olyan sztárok csillogtatják meg főzőtudásukat, mint Oroszlán Szonja, Király Linda, Ganxsta Zolee vagy Nagy Alexandra. Ez azonban ne vezessen félre senkit: a Michelin-csillagos séfek nem kímélik majd a celebeket sem és az elbírálás pont olyan szigorú lesz, mint a rendes versenyben.


A gasztrovetélkedő hétfő esti első adása máris olyan kihívások elé állította sztárjainkat, amivel igencsak meggyűlt a bajuk. A Barátok közt Nagy Alexandrája például annyira izgult, hogy többször is elvágta az ujját, ami nem is lett volna akkora baj, viszont a színésznő retteg a vér látványától. Elmondta, hogy pszichésen ez nagyon megviseli, többször elájult már a vér látványától korábban is. Ez most sem volt másként, hiába kapott azonnali segítséget a helyszínen, a színésznő elájult a pult mögött. Miután azonban magához tért és jobban lett, nem is volt kérdés, hogy folytatja a versenyt.


Az ételek elkészítése sem ment zökkenőmentesen. Sajnos sokan félreértelmezték a feladatot, mégpedig a második főétellel kapcsolatban, amiben májat kellett használni. Balázs Andi és Bárdosi Sándor például májkrémes kenyeret készítettek, ami nem igazán nyűgözte le a zsűrit. Végül Balázs Andi jutott tovább, Bárdosi pedig csalódottan távozott. Azt mondja általában nem ő a leggyengébb láncszem, pont emiatt viselte meg annyira, hogy neki kellett először elhagynia a vetélkedőt.

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2020-11-11 12:11:34

További híreink

14:42

Az „őseink Sixtus-kápolnájaként” írták le a sziklarajz-gyűjteményt.

Tovább
14:33

Mindig különleges ünnep ez számukra, most sem lesz másképp

Tovább
13:59

Amint megkapja a vakcina az engedélyt, órákon belül elkezdődhet az oltás

Tovább
12:45

Csaknem egy éve fejleszti, teszteli a vírusszűrő maszkokat egy magyar cég.

Tovább
12:15

Az ország erős kampányba kezdett, hogy megkérdőjelezzék a fertőzés eredetét.

Tovább
11:45

Több mint felüknek már semmilyen jövedelme nincs.

Tovább

Belföld

Hoppá - Ők már megkapták a koronavírust

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség