Mi Hazánk Mozgalom: tiltsák be a Pride felvonulást!

A Mi Hazánk Mozgalom felszólította a belügyminisztert

   

 Toroczkai László, az ellenzéki párt elnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján közölte: ha mégsem tiltják be a felvonulást, akkor bebizonyosodik, hogy Magyarországon a rendőrség politikai alapon kettős mércét alkalmaz, ezért a Mi Hazánk Mozgalom ellendemonstrációkat rendez.

A politikus utalt arra, hogy májusban pártjuk tervezett törökszentmiklósi felvonulását - amelynek keretében a "cigánybűnözők" ellen akartak fellépni - a rendőrség a "foglyul ejtett közönség" elvére hivatkozva tiltotta be.

Hozzátette, a Pride felvonulás alkalmával, amikor "több ezer deviáns készül provokálni Budapest utcáin", a foglyul ejtett közönség a sokszorosa lehet a törökszentmiklósinak.

Szerintük a Pride felvonulást annál is inkább be kellene tiltani, mert azon - mint mondta - valójában nem a homoszexuálisok jogaiért demonstrálnak a résztvevők, hanem a családok, a tradicionális értékek ellen. Provokálják a keresztény egyházat és meggyalázzák a magyar történelmi jelképeket - fogalmazott.

Toroczkai László közölte: ha nem tiltják be a felvonulást, akkor egyértelmű, hogy a kormányzat asszisztál egy ilyen gyalázatos rendezvényhez. Ebben az esetben a Mi Hazánk Mozgalom a közerkölcs védelme érdekében tartja meg az ellendemonstrációkat - mondta a párt elnöke.


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

P 13:18

Egy óbudai lakásból

Tovább
P 13:16

A debreceni Kenézy Gyula kórház baleseti sebészetén tartották

Tovább
P 11:25

Egy algériai koncerten

Tovább
P 11:21

20%-os szervízdíj

Tovább
P 11:19

Mert nincs elég orvos

Tovább
P 11:18

Komoly eltiltást kapott

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség