Mi Hazánk Mozgalom: tiltsák be a Pride felvonulást!

A Mi Hazánk Mozgalom felszólította a belügyminisztert

   

 Toroczkai László, az ellenzéki párt elnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján közölte: ha mégsem tiltják be a felvonulást, akkor bebizonyosodik, hogy Magyarországon a rendőrség politikai alapon kettős mércét alkalmaz, ezért a Mi Hazánk Mozgalom ellendemonstrációkat rendez.

A politikus utalt arra, hogy májusban pártjuk tervezett törökszentmiklósi felvonulását - amelynek keretében a "cigánybűnözők" ellen akartak fellépni - a rendőrség a "foglyul ejtett közönség" elvére hivatkozva tiltotta be.

Hozzátette, a Pride felvonulás alkalmával, amikor "több ezer deviáns készül provokálni Budapest utcáin", a foglyul ejtett közönség a sokszorosa lehet a törökszentmiklósinak.

Szerintük a Pride felvonulást annál is inkább be kellene tiltani, mert azon - mint mondta - valójában nem a homoszexuálisok jogaiért demonstrálnak a résztvevők, hanem a családok, a tradicionális értékek ellen. Provokálják a keresztény egyházat és meggyalázzák a magyar történelmi jelképeket - fogalmazott.

Toroczkai László közölte: ha nem tiltják be a felvonulást, akkor egyértelmű, hogy a kormányzat asszisztál egy ilyen gyalázatos rendezvényhez. Ebben az esetben a Mi Hazánk Mozgalom a közerkölcs védelme érdekében tartja meg az ellendemonstrációkat - mondta a párt elnöke.


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

07:30

Ismét melegedésre számíthatunk.

Tovább
V 07:30

Kettősfront érkezik, amely lehűlést hoz.

Tovább
Sz 07:30

Továbbra is marad a változékony időjárás.

Tovább
P 14:00

De továbbra is elkülönítőbe küldik a külföldről érkezőket.

Tovább
P 12:30

Az Operatív Törzs online tájékoztatója a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos fejleményekről.

Tovább
P 11:00

Oroszországban rekordszámú, 232 Covid-19-beteg elhunytáról tettek bejelentést pénteken.

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség