A barátaival ment inni, leszakadt a pénisze

Szerencsére megoldották a helyzetet

   

 Horrorisztikus élményekkel lett gazdagabb egy kínai férfi a LADbible írása szerint. A médiában csak Tan néven emlegetett férfi még május elején ment el a barátaival szórakozni. A buli elég jól sikerülhetett, mert kisebb képszakadás után a férfi irtózatos másnaposságra ébredt, de ez bizonyára eltörpült az ágyékából sugárzó éles fájdalom mellett.

Ahogy jobban magához tért, azt vette észre, hogy az altestét teljesen beborította a vér, a pénisze pedig majdnem teljesen leszakadt a testéről, már csak pár centiméternyi bőr tartotta a helyén.

Végül a tartomány központjában lévő Xiangya Hospitalba irányították, ahol mikrosebészek egy hét órás műtét után sikeresen visszaillesztették a testrészt a helyére, beleértve a húgycsövet, az ereket és a szivacsos szöveteket is. A műtét sikerére való tekintettel reménykednek benne, hogy Tan a jövőben képes lesz még nemi életet élni.

A férfit az operáció után egy hétre bent tartották a kórházban, de az orvosok szerint rohamosan javult az állapota. Hogy mitől szakadhatott le a pénisze, továbbra sem derült ki.

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

12:34

Ami nem is csoda, hisz olcsó

Tovább
12:32

A Mi Hazánk Mozgalom felszólította a belügyminisztert

Tovább
09:22

Emiatt késnek a vonatok

Tovább
H 14:14

Értesült az MTI

Tovább
H 14:04

A csapat facebook oldalán közölte a hírt

Tovább
H 12:33

Hatan nem élték túl

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség