Küszöbön Britney Spears újabb tragédiája?

2007-es összeomlása után sokáig úgy tűnt, Britney Spears rendbe jött.

   

Britney Spears nem tér vissza Las Vegasba a saját show-jára a közeljövőben, sőt menedzsere, Larry Rudolph szerint úgy néz ki, talán soha többé nem is lép fel az énekesnő.

El kellett halasztani a show-ját, mert a gyógyszerei nem hatottak, apja betegsége miatt pedig zavarodott volt. Tavaly nyáron, amikor turnézni akart, minden nap hívott. Izgatott volt. Most hónapok óta nem hívott fel. Nyilvánvaló, hogy nem akar színpadra állni. Nem akarom, hogy újra dolgozzon, amíg nem vágyik rá, amíg nem áll rá készen testileg és lelkileg. Ha ez az idő soha nem jön el, akkor nem jön el. Nem akarom én rávenni, hogy újra dolgozzon. De ha ismét dolgozna, itt leszek, hogy elmondjam neki, jó vagy rossz ötletnek tartom-e

– nyilatkozta Rudolph Britney Spearsről a TMZ-nek. De hogyan jutott el idáig az énekesnő, akinek volt már egy a mostani helyzethez hasonló összeomlása 12 évvel ezelőtt? Újra megismétlődhet a tragédiája?

2007-es összeomlása után pár évvel úgy tűnt, minden rendben lesz. Az énekesnő annyira összeszedte magát, hogy nemcsak új albumai jelentek meg, de az X Factorban is zsűrizett, illetve saját show-t kapott Las Vegasban. Sőt, magánélete is látszólag rendben van: visszakapta a fiait, akikről rendszeresen posztolt is Instagramján, illetve évek óta együtt van Sam Asgharival. Aztán valami történt, és Britney Spears 2019 áprilisában pszichiátriára került, ahol egy hónapot töltött el.

Instagramján mindezt úgy jelentette be, mintha wellnessezni indult volna. Akkor azt írta, „mindannyiunknak szüksége van egy kis énidőre”. Mindez nem sokkal azután történt, hogy családi okokra hivatkozva lemondta turnéját. Aztán egyhónapnyi pszichiátrián eltöltött kezelés után az énekesnő egy videóüzenetet tett közzé, amiben elkenődött festékkel a szemén arról beszélt, próbál időt fordítani magára, és nem kell mindent elhinni amit róla írnak.

Sokan már turnéja lemondása után is aggódni kezdtek az énekesnő állapota miatt, a pszichiátriára kerülése után pedig valóban félő volt, hogy megismétlődhetnek a 2007-ben történtek. Pár rajongó annyira megijedt, hogy gyors összeesküvés-elméletek gyártása után kisebb tiltakozásba kezdett a West Hollywood városháza előtt „Free Britney” (Szabadítsuk ki Britney-t) feliratú táblákkal, miután azt gondolták, az énekesnőt akarata ellenére tartják fogva a pszichiátrián.


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

16:00

Szaúdi és amerikai szakértők szerint "nagyon nagy valószínűséggel" Iránból indult a hétvégi légi támadás.

Tovább
15:00

A magyar kormány aggodalomra okot adónak és veszélyesnek tartja az olasz kabinet döntését.

Tovább
15:00

Hivatali visszaélés és közokirat-hamisítás miatt emeltek vádat egy zalaegerszegi, kormányablakban dolgozó szakügyintéző ellen.

Tovább
14:00

A jelek szerint a hétfői luxemburgi találkozón se jutottak előrébb a Brexit ügyében.

Tovább
12:00

Bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság.

Tovább
11:15

Furcsa, hosszú, fekete élőlényt videóztak a Jangce folyóban.

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség