Bántalmaztak egy német topmenedzsert a bulinegyedben

Az egyik legnagyobb német autóipari gyár vezető menedzserét és gyermekeit a biztonságiak hagyták helyben.

   

Olyan súlyosan bántalmaztak egy német férfit péntek este a VII. kerületi bulinegyedben, hogy több csontja is eltört és valószínűleg műtétre lesz szüksége a teljes felépülés érdekében. A hírek szerint az egyik szórakozóhely biztonsági őrei verték meg a férfit és két gyermekét, akiket ezt követően még gázspray-vel is lefújtak.

A Blikk információ szerint a férfi az egyik legnagyobb német autógyár vezető menedzsere, aki látogatóba érkezett Budapesten élő fiaihoz, akikkel vacsorázni mentek el egy szórakozóhelyre. Ekkor még semmi probléma sem volt, később azonban vissza akartak menni ugyanarra a helyre, mikor a biztonsági őrök az útjukat állták. Beszámolók szerint a biztonságiak előbb a két gyerekre támadtak, lefújták őket gázpsray-vel és ütni kezdték az egyiket, majd a segítségére siető 17 éves öccsét is bántalmazták. Apjuk mobillal próbálta felvenni az esetet, de őt is megtámadták, és bántalmazták.

A férfi fejsérüléseket szerzett, az arccsontja és a járomcsontja is eltört, ami miatt azonnali műtétre lehet szüksége. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, ami akár különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértésnek is minősülhet.


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2019. 13., 15:22

További híreink

V 09:11

Elkapták őket

Tovább
V 09:05

Ahol Bella Hadid csókolózott

Tovább
V 09:02

És még illik is neki

Tovább
P 16:32

Reklám a javából

Tovább
P 12:31

41 éves volt

Tovább
P 12:28

Már napok óta nem találják

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség