Lebukott a perverz tanárnő, aki a mosdóban hajtott rá diákjára

Egy kiránduláson melegedett össze a nő és a tanuló.

   

Azzal a vádddal illetik azt az Angliában élő, 29 éves tanárnőt, hogy lefeküdt az egyik 16 éves diákjával. A természettudomány tanárnő és kiszemeltje egy iskolai kirándulás alkalmával kerültek közel egymáshoz Afrikában.

Kiderült, hogy a nő és a gyerek a hazafelé tartó, éjszakai repülőn egymás mellett ültek, és alkoholt ittak. Egy ponton Wilson a fiú nadrágjára helyezte a kezét, simogatni kezdte, majd magával húzta a gép mosdójába, ahol először orálisan kielégítette, majd közösült vele.

A fiú azt mondja, kapcsolata a tanárnőjével a hazatérésük után is folytatódott. Többször találkoztak egyedül és társaságban is. A fiú több barátjának is beszélt a tanárnővel folytatott viszonyról. Az egyik srác ezután megzsarolta Wilsont, hogy mindent világgá kürtöl, ha a nő nem fekszik le vele is. A tanárnő felmondott, az ügyben először iskolai belső vizsgálat, majd rendőrségi nyomozás indult.

Wilson ugyanakkor azt állítja, nem történt semmi közte és a fiú között: szerinte a fiú története csupán fantáziákon alapul. Az ügy tárgyalása még folytatódik a bristoli bíróságon.


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

Sz 08:13

Egy kiránduláson melegedett össze a nő és a tanuló.

Tovább
P 15:49

A cím nem elírás, nem hotelről van szó, hanem tényleg boltról, ahová bemehetünk vásárolni

Tovább
P 13:39

Vickó Árpád szerb műfordító vehette át a Balassi Műfordítói Nagydíjat csütörtökön a Magyar Tudományos Akadémián Budapesten

Tovább
P 12:36

A színész következő filmje, a Rocky széria legújabb tagjaként érkező Creed 2 nemsokára a mozikba kerül

Tovább
P 11:26

A férfi végig többes számban beszélt a levelében

Tovább
P 10:44

A gazdasági adatokból egyértelmű, hogy idén is kapnak nyugdíjprémiumot a nyugdíjasok - emelte ki Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség