4 csillagos boltot nyitott az Amazon

A cím nem elírás, nem hotelről van szó, hanem tényleg boltról, ahová bemehetünk vásárolni

   

Egy olyan boltról van szó ahol a cég 4 csillagra értékelt termékeket árul, amelyeket a weboldalon a vásárlók 4 csillagra értékeltek az 5-ből. Az USA-ban, Manhattanben nyitó boltban emellett lesznek olyan termékek, amiket az algoritmusok alapján az emberek legjobban szeretnének.

A boltot kis részlegekre tagolták, a tagolás az Amazon weboldalán lévő kategóriákat követi. Nagyon sokféle terméket árulnak az elektronikai eszközöktől a játékokig, társasokig, könyvekig. Van még lakberendezés és ajándékok is, meg helyileg jól futó termékek is.

Nem ez az Amazon első fizikai boltja: a könyveket áruló Amazon Book és az eladó nélküli Amazon Go már megnyitott, de a négycsillagos megoldás első a maga nemében. A boltban az árakat digitális címkékkel jelölik, a Prime szolgáltatást (prémium mindenféle kedvezményekkel) igénybe vevők kedvezményes árakat kapnak: néhány dolog csak pár dollárral olcsóbb, de van, ami fele annyiba kerül. Kinyomtatva megjelenítik a felhasználók által írt értékeléseket is.


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

Sz 08:13

Egy kiránduláson melegedett össze a nő és a tanuló.

Tovább
P 15:49

A cím nem elírás, nem hotelről van szó, hanem tényleg boltról, ahová bemehetünk vásárolni

Tovább
P 13:39

Vickó Árpád szerb műfordító vehette át a Balassi Műfordítói Nagydíjat csütörtökön a Magyar Tudományos Akadémián Budapesten

Tovább
P 12:36

A színész következő filmje, a Rocky széria legújabb tagjaként érkező Creed 2 nemsokára a mozikba kerül

Tovább
P 11:26

A férfi végig többes számban beszélt a levelében

Tovább
P 10:44

A gazdasági adatokból egyértelmű, hogy idén is kapnak nyugdíjprémiumot a nyugdíjasok - emelte ki Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség