Csak ígérettel szolgált az IKEA

Több mint egymillió forintot fizetett a bútorért és a szolgáltatásokért, de máig nincs kész a konyhája, 3 hónapja várja már

   

 Egy Pesti külföldinek meggyűlt a baja az IKEA összeszerelési szolgáltatásával. Még június 17-én vásárolt majdnem 1 millió forintért konyhabútort az Örs vezér téri áruházban, de azóta sem szerelték össze neki a bútort – írja a Pénzcentrum.

A kiszállítás öt nap múlva meg is történt rendszerint, július 2-án pedig kimentek hozzá az áruház szakemberei összeszerelni a bútort, és itt kezdődött a probléma. Kiderült, hogy nincs meg a csomagban minden alkatrész.

A konyhabútor pedig azóta sincs összeszerelve. Közben a vásárlótól további 1500 forintot követeltek, illetve azt, hogy maga fáradjon be az áruházba a hiányzó alkatrészért.

Ezt nem tartotta méltányosnak, hiszen a termékért, a kiszállításért és az összeszerelésért több mint egymillió forintot fizetett Ezért 60 ezer forint kártérítést követelt az elmaradt szolgáltatásért. Az ügyfélszolgálaton pedig nem tudott zöld ágra vergődni az ügyében.

Szeptember elején kiküldtek neki postán egy csomagot a hiányzó alkatrészekkel. De ez se tartalmazta az összes alkatrészt egy pedig hibásan lett leszállítva.

Az IKEA a Pénzcentrumnak elismerte, hogy „panasz kezelése és megoldása az ideálisnál több időt vett igénybe”. Végül 67 ezer forint kártérítést ítéltek meg a férfinak, és közölték azt is, hogy átalakítják a telefonos menürendszerüket, mert nem minden egyértelmű benne.

A konyhabútort várhatóan a jövő héten beszerelésre kerül.


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

Sz 13:36

Az egyik legnagyobb német autóipari gyár vezető menedzserét és gyermekeit a biztonságiak hagyták helyben.

Tovább
K 09:40

Ezúttal a youtuberek munkáját érintik kellemetlen ügyek.

Tovább
H 07:30

Az orosz gyerek hosszú ideje terrorizálta a többi tanulót.

Tovább
V 11:17

81 éves korában elhunyt az ország legnépszerűbb táncdalénekese.

Tovább
Sz 14:56

Egy 18 emeletes lakóházba csapódott be péntek délben egy kisrepülő - a terrortámadást egyelőre kizárták a hatóságok.

Tovább
Sz 14:37

Áprilistól nem lesz olyan egyszerű egy beteget előre sorolni a várólistán, mint korábban.

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség