Földönfutóvá vált a Viszkis

Ittas vezetés vádjával illették a Viszkist.

   

 Júniusban egy rendőrségi ellenőrzés keretei között az alkoholszonda magasabb értéket mutatott, mint a megengedett, így a rendőrök a helyszínen elvették Ambrus Attila jogosítványát. Ennek már három hónapja. Elmondása szerint csak előző nap fogyasztott alkoholt, de ő mégis autóba ült, mert nem merte autóját a Tisza-parton hagyni. Ez azonban nem képvisel kivételt a bűncselekmény alól.

Most azonban létfontosságú és nélkülözhetetlen számára a jogosítvány, mivel felesége veszélyeztetett terhes. Sofőrt is fogadott, de a három hónap alatt elfogyott a pénze.

„Réka veszélyeztetett terhes, így, ha bármi történne vele, nekem készen kéne állnom, de jelen pillanatban nem vezethetek. Most mindig meg kell kérnem valakit, hogy fuvarozzon. Korábban ő segített, de mivel nagyon kell magára vigyáznia, nem kockáztathatjuk a kisbabánk életét” – mesélte kétségbeesetten Ambrus.

Azonban van ok a reményre, ugyanis közvetlenül az eset után az ügyvédjével panaszt nyújtottak be, mert a két mintavétel között több mint 30 perc telhetett el. Ez azt jelentené, hogy az eljárás szabálytalan volt, és ejthetik is az ügyet. Ellenkező esetben viszont akár évekre is búcsút mondhat a jogosítványának. Ennek elkerülése érdekében egy méltányossági kérelmet is beadtak, hogy enyhítsék a büntetését.


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

08:26

Egy kelet-walesi nő talált rá az apósa hagyatékában egy gyűrűre.

Tovább
Sz 15:22

A jógatanár szerint a speciális ital és az extra fogyasztási mód tartja karban.

Tovább
Sz 12:56

Halle Berry ravasz módon az arcunkba dörgöli, hogy mennyire bámulatosan néz ki ötvenen túl is

Tovább
Sz 12:46

Nem bírtak magukkal, így hát egymásnak estek.

Tovább
Sz 12:43

Kampányt indít a vezetés közbeni mobilhasználat visszaszorításáért az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottsága és az Aegon.

Tovább
Sz 12:38

Csaknem 1,8 milliárd tonna szén-dioxid került az atmoszférába.

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség