Földönfutóvá vált a Viszkis

Ittas vezetés vádjával illették a Viszkist.

   

 Júniusban egy rendőrségi ellenőrzés keretei között az alkoholszonda magasabb értéket mutatott, mint a megengedett, így a rendőrök a helyszínen elvették Ambrus Attila jogosítványát. Ennek már három hónapja. Elmondása szerint csak előző nap fogyasztott alkoholt, de ő mégis autóba ült, mert nem merte autóját a Tisza-parton hagyni. Ez azonban nem képvisel kivételt a bűncselekmény alól.

Most azonban létfontosságú és nélkülözhetetlen számára a jogosítvány, mivel felesége veszélyeztetett terhes. Sofőrt is fogadott, de a három hónap alatt elfogyott a pénze.

„Réka veszélyeztetett terhes, így, ha bármi történne vele, nekem készen kéne állnom, de jelen pillanatban nem vezethetek. Most mindig meg kell kérnem valakit, hogy fuvarozzon. Korábban ő segített, de mivel nagyon kell magára vigyáznia, nem kockáztathatjuk a kisbabánk életét” – mesélte kétségbeesetten Ambrus.

Azonban van ok a reményre, ugyanis közvetlenül az eset után az ügyvédjével panaszt nyújtottak be, mert a két mintavétel között több mint 30 perc telhetett el. Ez azt jelentené, hogy az eljárás szabálytalan volt, és ejthetik is az ügyet. Ellenkező esetben viszont akár évekre is búcsút mondhat a jogosítványának. Ennek elkerülése érdekében egy méltányossági kérelmet is beadtak, hogy enyhítsék a büntetését.


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

Sz 08:13

Egy kiránduláson melegedett össze a nő és a tanuló.

Tovább
P 15:49

A cím nem elírás, nem hotelről van szó, hanem tényleg boltról, ahová bemehetünk vásárolni

Tovább
P 13:39

Vickó Árpád szerb műfordító vehette át a Balassi Műfordítói Nagydíjat csütörtökön a Magyar Tudományos Akadémián Budapesten

Tovább
P 12:36

A színész következő filmje, a Rocky széria legújabb tagjaként érkező Creed 2 nemsokára a mozikba kerül

Tovább
P 11:26

A férfi végig többes számban beszélt a levelében

Tovább
P 10:44

A gazdasági adatokból egyértelmű, hogy idén is kapnak nyugdíjprémiumot a nyugdíjasok - emelte ki Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség