Dani Carvajal sérülése

A védőt a 37. percben kellett lecserélni izomsérülés miatt, így kérdésessé vált a szereplése .

   

 A Bajnokok Ligája 2018-as döntője kapcsán mindenki Mohamed Szalah sérüléséről, Gareth Bale duplájáról (az az ollózós gól…), Loris Karius potyáiról és Cristiano Ronaldo jövőjéről beszél. Viszont akadt még egy fontos, akár a világbajnokságot is érintő esemény, ez pedig Dani Carvajal sérülése volt.

A védőt a 37. percben kellett lecserélni izomsérülés miatt, így kérdésessé vált a szereplése a vébén. Hétfőn a válogatott főorvosának jelenlétében vetették alá tüzetesebb, másfél órás vizsgálatnak, ami után megállapították:van ugyan egy apró szakadás a combizmán, de nem olyan vészes a helyzet, mint amennyire azt elsőre gondolták.

Kép:Sergii Kharchenko

A Marca cikke szerint elképzelhető, hogy három héten belül tökéletes állapotba kerül és mivel a spanyolok 19 nap múlva kezdenek majd a portugálok ellen, így elképzelhető, hogy maximum a nyitómeccset kell majd kihagynia. Most Julen Lopetegui szövetségi kapitányon múlik, hogy így is megkockáztatja-e, hogy kivigye a Real védőjét Oroszországba.

24.hu


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

Sz 08:13

Egy kiránduláson melegedett össze a nő és a tanuló.

Tovább
P 15:49

A cím nem elírás, nem hotelről van szó, hanem tényleg boltról, ahová bemehetünk vásárolni

Tovább
P 13:39

Vickó Árpád szerb műfordító vehette át a Balassi Műfordítói Nagydíjat csütörtökön a Magyar Tudományos Akadémián Budapesten

Tovább
P 12:36

A színész következő filmje, a Rocky széria legújabb tagjaként érkező Creed 2 nemsokára a mozikba kerül

Tovább
P 11:26

A férfi végig többes számban beszélt a levelében

Tovább
P 10:44

A gazdasági adatokból egyértelmű, hogy idén is kapnak nyugdíjprémiumot a nyugdíjasok - emelte ki Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség