Elton John is fellép a királyi esküvőn

Elton John 21 évvel ezelőtt Diana hercegné temetésén énekelt.

   

 A TMZ információi szerint Sir Elton John is szórakoztatni fogja a násznépet Harry herceg és Meghan Markle szombati esküvőjén a Windsori kastélyban. Az azonban nem tisztázott, hogy a 71 éves zenész a templomban, vagy az azt követő fogadáson fog-e fellépni.


Elton John korábban is támogatta már a királyi családot: a hatszoros Grammy-díjas zenész az 1997-ben elhunyt hercegné temetésén a Candle in the Wind című dalát énekelte el. A DailyMail azt írja: kétségtelen, hogy Sir Elton John nagy örömet fog szerezni az esküvőn.


A népszerű zenész Vilmos herceg 2011-es esküvőjén is megjelent, ráadásul jó barátságot ápolt Harry herceg édesanyjával, aki egy tragikus autóbalesetben vesztette életét.
Elton korábban így nyilatkozott Dianaról:


"Dianát nagyon szerették. Néhány szempontból megosztó személyiség volt, de számomra nem. Én szerettem őt, amiért olyan sokat tett az AIDS-esekért, és nagyon jó barátom volt."
"Egyszer összevesztünk, de végül kibékültünk egymással. Azon a nyáron történt, amikor Gianni Versace-ét megölték. Ekkor hívott fel engem Diana."


"És hat héttel később újra ugyabban a házban voltam, de ő halott volt. Nagyon furcsa volt, és képtelen voltam elhinni, hogy mi történik."

Blikk

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2018. 17., 14:05

További híreink

11:43

Azóta sem tudni, miért

Tovább
11:42

Gyengébb osztálytársát fenyegette

Tovább
08:52

Nagyjából 3 hónap alatt

Tovább
08:50

Tizenketten meghaltak

Tovább
08:49

Egy férfi meghalt

Tovább
08:48

Kevéssé változott, vegyesen alakult a forint árfolyama

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség