Szívműtét várhat Mészöly Kálmánra - Profik a neten

Szívműtét várhat Mészöly Kálmánra

A magyar labdarúgó-válogatott egykori játékosa, otthonában gyógyulhat.

   

 Bár Mészöly Kálmán folyamatos és szigorú ellenőrzés alatt áll súlyos belgyógyászati problémákkal való küzdelme miatt, otthoni környezetben gyógyulhat. A szívproblémkkal küzdő 76 éves Mészöly Kálmán végre elhagyhatta a kórházi szobáját: a magyar labdarúgó-válogatott egykori játékosa, majd szövetségi kapitánya otthonában gyógyulhat. Fia, Mészöly Géza a Ripostnak mondta el, hogy édesapjának sokat jelent a hazai környezet.


– Apu két hete otthon van, egyre erősödik, remélem, napról napra folytatódik ez a tendencia – árulta el az egykori szövetségi kapitány fia a lapnak. – Meglátogatta őt Berzi Sándor, az MLSZ elnöke és Vági Márton főtitkár is. Nagyon örült nekik, a teraszon üldögéltek, beszélgettek, jó hangulatban telt a nap.
Azon kívül, hogy a Vasas-legenda látogatókat is fogadhat, az étvágya is megjött, s egyre többet viccelődik annak ellenére is, hogy továbbra is szigorú ellenőrzés alatt áll.


– A szívét kell megvizsgálni, mert a bal lába megdagadt, s ez komoly szívproblémát jelezhet. Ezt figyelni és kontrollálni kell. A műtétről még nem született döntés, az orvosok folyamatosan ellenőrzik az állapotát, hogy megtalálják a legjobb megoldást – mondta a Ripostnak Mészöly Géza, akinek édesapját egy különleges, antibiotikum nélküli eljárással kezelték, s az állapota nagyon szépen javul.

Blikk

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

Cs 15:57

Sok napsütés és nyárias meleg várható a hosszú hétvégén.

Tovább
Cs 15:10

220 éves évfordulóját ünnepli a Szigligeti Színház.

Tovább
Cs 14:02

Otthon, gép nélkül is könnyen elkészíthetőek, és isteni finomak

Tovább
Cs 13:09

Jövő héten kezdődik a jubileumi Szegedi Ifjúsági Napok

Tovább
Cs 12:08

Nincs jól Ördög Nóra!

Tovább
Cs 10:45

Több pénz jut jövőre a nevelőszülői hálózatra

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség