Pápai Joci magánéletéről vallott - Profik a neten

Pápai Joci magánéletéről vallott

Fenekestül felfordult az utóbbi egy évben az Eurovíziós Dalfesztivál után Pápai Joci élete.

   

 Pápai Joci hirtelen jött népszerűségével a családjának is meg kellett tanulnia együtt élni: a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál után az énekes megmérethette magát a Sztárban sztár című műsorban is, most pedig A Nagy Duettben szerepel, immáron zsűritagként.


„Végigmelóztam az elmúlt egy évet, hatalmas volt a tempó. Azt hiszem, már tudom kezelni az ismertséget, valamint, hogy kevés a szabadidőm” – árulta el a Best magazinnak Pápai i Joci, aki olyan sok munkát fektetett bele a karrierjébe, hogy úgy véli: az Eurovízió utáni második évben sem csökken az iránta való érdeklődés.
Pápai Joci a sok munka mellett nagyon szeret a gyermekeivel és a feleségével lenni: számára az számít igazi kikapcsolódásnak, ha velük töltheti a szabadidejét.


„Mi igazából négyesben tudunk kikapcsolódni. Nagyon ritka, hogy leadjuk a srácokat, de olyankor is pár óra után azon kapjuk magunkat, hogy róluk beszélünk, hiányoljuk őket. Villanyoltás után persze, igyekszünk mindennap időt szakítani Anitával egymásra. Igaz, külön hálószobában alszunk, amióta a fiunk megszületett, mert csak a feleségemmel tud elaludni” – árulta el a lapnak az énekes, hozzátéve: mivel kisfia, Zalán ősszel iskolás lesz, itt lenne már az ideje, hogy az édesanyja nélkül aludjon, amire tettek is már próbákat. „Harcolunk a feleségemmel, hogy visszakapjuk a régi életünket” – magyarázza. „Még nem nyertünk, de nem adjuk fel... Így talán lesz pár hónapunk, amikor újra egyszerre alhatunk el.”


Jocinak pedig még azt is fel kell dolgoznia, hogy kislánya, Hanna már nyolcadikos lesz szeptembertől. Feleségével szeretnék, ha lányuk logopédusnak tanulna, kisfiuk pedig a jelek szerint az édesapját követi majd a zenei pályán.

Blikk

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

Cs 15:57

Sok napsütés és nyárias meleg várható a hosszú hétvégén.

Tovább
Cs 15:10

220 éves évfordulóját ünnepli a Szigligeti Színház.

Tovább
Cs 14:02

Otthon, gép nélkül is könnyen elkészíthetőek, és isteni finomak

Tovább
Cs 13:09

Jövő héten kezdődik a jubileumi Szegedi Ifjúsági Napok

Tovább
Cs 12:08

Nincs jól Ördög Nóra!

Tovább
Cs 10:45

Több pénz jut jövőre a nevelőszülői hálózatra

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség