Pápai Joci magánéletéről vallott

Fenekestül felfordult az utóbbi egy évben az Eurovíziós Dalfesztivál után Pápai Joci élete.

   

 Pápai Joci hirtelen jött népszerűségével a családjának is meg kellett tanulnia együtt élni: a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál után az énekes megmérethette magát a Sztárban sztár című műsorban is, most pedig A Nagy Duettben szerepel, immáron zsűritagként.


„Végigmelóztam az elmúlt egy évet, hatalmas volt a tempó. Azt hiszem, már tudom kezelni az ismertséget, valamint, hogy kevés a szabadidőm” – árulta el a Best magazinnak Pápai i Joci, aki olyan sok munkát fektetett bele a karrierjébe, hogy úgy véli: az Eurovízió utáni második évben sem csökken az iránta való érdeklődés.
Pápai Joci a sok munka mellett nagyon szeret a gyermekeivel és a feleségével lenni: számára az számít igazi kikapcsolódásnak, ha velük töltheti a szabadidejét.


„Mi igazából négyesben tudunk kikapcsolódni. Nagyon ritka, hogy leadjuk a srácokat, de olyankor is pár óra után azon kapjuk magunkat, hogy róluk beszélünk, hiányoljuk őket. Villanyoltás után persze, igyekszünk mindennap időt szakítani Anitával egymásra. Igaz, külön hálószobában alszunk, amióta a fiunk megszületett, mert csak a feleségemmel tud elaludni” – árulta el a lapnak az énekes, hozzátéve: mivel kisfia, Zalán ősszel iskolás lesz, itt lenne már az ideje, hogy az édesanyja nélkül aludjon, amire tettek is már próbákat. „Harcolunk a feleségemmel, hogy visszakapjuk a régi életünket” – magyarázza. „Még nem nyertünk, de nem adjuk fel... Így talán lesz pár hónapunk, amikor újra egyszerre alhatunk el.”


Jocinak pedig még azt is fel kell dolgoznia, hogy kislánya, Hanna már nyolcadikos lesz szeptembertől. Feleségével szeretnék, ha lányuk logopédusnak tanulna, kisfiuk pedig a jelek szerint az édesapját követi majd a zenei pályán.

Blikk

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

Sz 08:13

Egy kiránduláson melegedett össze a nő és a tanuló.

Tovább
P 15:49

A cím nem elírás, nem hotelről van szó, hanem tényleg boltról, ahová bemehetünk vásárolni

Tovább
P 13:39

Vickó Árpád szerb műfordító vehette át a Balassi Műfordítói Nagydíjat csütörtökön a Magyar Tudományos Akadémián Budapesten

Tovább
P 12:36

A színész következő filmje, a Rocky széria legújabb tagjaként érkező Creed 2 nemsokára a mozikba kerül

Tovább
P 11:26

A férfi végig többes számban beszélt a levelében

Tovább
P 10:44

A gazdasági adatokból egyértelmű, hogy idén is kapnak nyugdíjprémiumot a nyugdíjasok - emelte ki Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség