Pápai Joci magánéletéről vallott

Fenekestül felfordult az utóbbi egy évben az Eurovíziós Dalfesztivál után Pápai Joci élete.

   

 Pápai Joci hirtelen jött népszerűségével a családjának is meg kellett tanulnia együtt élni: a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál után az énekes megmérethette magát a Sztárban sztár című műsorban is, most pedig A Nagy Duettben szerepel, immáron zsűritagként.


„Végigmelóztam az elmúlt egy évet, hatalmas volt a tempó. Azt hiszem, már tudom kezelni az ismertséget, valamint, hogy kevés a szabadidőm” – árulta el a Best magazinnak Pápai i Joci, aki olyan sok munkát fektetett bele a karrierjébe, hogy úgy véli: az Eurovízió utáni második évben sem csökken az iránta való érdeklődés.
Pápai Joci a sok munka mellett nagyon szeret a gyermekeivel és a feleségével lenni: számára az számít igazi kikapcsolódásnak, ha velük töltheti a szabadidejét.


„Mi igazából négyesben tudunk kikapcsolódni. Nagyon ritka, hogy leadjuk a srácokat, de olyankor is pár óra után azon kapjuk magunkat, hogy róluk beszélünk, hiányoljuk őket. Villanyoltás után persze, igyekszünk mindennap időt szakítani Anitával egymásra. Igaz, külön hálószobában alszunk, amióta a fiunk megszületett, mert csak a feleségemmel tud elaludni” – árulta el a lapnak az énekes, hozzátéve: mivel kisfia, Zalán ősszel iskolás lesz, itt lenne már az ideje, hogy az édesanyja nélkül aludjon, amire tettek is már próbákat. „Harcolunk a feleségemmel, hogy visszakapjuk a régi életünket” – magyarázza. „Még nem nyertünk, de nem adjuk fel... Így talán lesz pár hónapunk, amikor újra egyszerre alhatunk el.”


Jocinak pedig még azt is fel kell dolgoznia, hogy kislánya, Hanna már nyolcadikos lesz szeptembertől. Feleségével szeretnék, ha lányuk logopédusnak tanulna, kisfiuk pedig a jelek szerint az édesapját követi majd a zenei pályán.

Blikk

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

17:00

A nemzetközi filmfesztiválokon nagy sikereket ért el a dráma .

Tovább
16:30

Veszélyforrás az Iszlám Állam támogatói körének propagandája.

Tovább
16:04

Hadházy Ákost minden pártbeli tisztségéről letiltotta az LMP.

Tovább
16:00

Az M5-ös autópálya 31-es kilométerénél, Ócsa és Inárcs között történt a baleset.

Tovább
15:30

Pont úgy, mint a 20 éves izraeli fiút, a sokszor küldte vissza a csomagját.

Tovább
15:12

Súlyos baleset érte Árpa Attilát, melyet az instagram oldalán posztolt is.

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség