Saját magzatára volt allergiás a kismama

Terhessége alatt az egész testét ellepték fájdalmas, vörös kiütések a magzata miatt.

   

 A 30. hetében járt a 29 éves nő, amikor a kiütések megjelentek rajta, fia születése előtt másfél hónappal. Kezdetben terhességi csíknak tűntek, ám végül egyre több helyen felbukkantak rajta. A vörös csíkok, amelyek Summer Bostock hasán, hátán, lábán és szinte az egész testén megelentek, szörnyen fájdalmasak voltak, égettek és viszkettek is, így ovoshoz fordult. A gyulladáscsökkentő módszerek viszont nem váltak be, és végül az édesanyja jött rá, hogy valószínűleg polymorph terhességi kiütése (PEP) lehet, amit az orvosok meg is erősítettek.


– Nem tudtam még zuhanyozni sem, mert amikor a víz hozzáért a bőrömhöz, az már túl sok volt. Hányhatnékom volt, olyan erős intenzitású volt a viszketés, esténként sem tudtam elaludni tőle – mesélte a kismama.


Az orvos azt mondta az édesanyának, mindez azt jelenti, hogy a saját babájára allergiás, viszont ez a babára és a nőre sem jelent veszélyt. A kisfiú születése után pár órával a kiütések el is tűntek a nő testéről.

Blikk


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

Sz 08:13

Egy kiránduláson melegedett össze a nő és a tanuló.

Tovább
P 15:49

A cím nem elírás, nem hotelről van szó, hanem tényleg boltról, ahová bemehetünk vásárolni

Tovább
P 13:39

Vickó Árpád szerb műfordító vehette át a Balassi Műfordítói Nagydíjat csütörtökön a Magyar Tudományos Akadémián Budapesten

Tovább
P 12:36

A színész következő filmje, a Rocky széria legújabb tagjaként érkező Creed 2 nemsokára a mozikba kerül

Tovább
P 11:26

A férfi végig többes számban beszélt a levelében

Tovább
P 10:44

A gazdasági adatokból egyértelmű, hogy idén is kapnak nyugdíjprémiumot a nyugdíjasok - emelte ki Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség