Luxus Vivien kisfia nem magyar nevet kapott

Amerikáig repültek, hogy úgy anyakönyveztethessék a kicsit, ahogy ők szeretnék.

   

 A Feleségel luxuskivitelben szereplője két hete szülte meg második gyermekét, most pedig az is kiderült, hogy hogyan nevezték el a kisfiút.
Szegedi Edward Ferenc


Ez lett a luxusbébi neve. Annak ellenére, hogy a hazai Nyeltudományi Intézet nem minősítette bejegyzésre alkalmasnak. Luxus Vivien és párja azonban ezt is megoldották. A celeb ugyanis Amerikában hozta világra gyermekét, így a 10 milliós szülésbe ez is belefért.


Amerikában szültem. Vitáztunk a párommal, Fecsóval, hogyan hívják a fiunkat. Én az Edwárdot, a Kevint és a Stevet ajánlottam, végül az első mellett döntöttünk. Annak olyan király a hangzása
– mondta a hot! magazinnak Vasvári Vivien, aki azt is elárulta, hogy mi volt a legfőbb oka annak, hogy Miamiban szült.


Nagyon szerettük volna, ha amerikai állampolgár lesz a fiunk, mert úgy sokkal több esélye van mindenre a világon. Itt állják a tanulmányi teljes költségét ameddig iskolás és rengeteg kiváltságot, támogatást kap ezen felül, sőt, így még elnök is lehet.
A celeb még terhessége 32. hetében utazott ki és májusig kint is marad, annak ellenére is, hogy az amerikai élet nem olcsó.


Anyukámmal és a kislányommal, Arianával jöttünk ki. Fecsó csak másfél hónappal később követett minket. Hosszú hetekig kerestük hogy hol lakhatnánk, addig horror áron töltöttük az éjszakákat szállodákban. Egy normális kiadó apartman másfél millió forintba kerül öt éjszakára.

24.hu

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

Sz 08:13

Egy kiránduláson melegedett össze a nő és a tanuló.

Tovább
P 15:49

A cím nem elírás, nem hotelről van szó, hanem tényleg boltról, ahová bemehetünk vásárolni

Tovább
P 13:39

Vickó Árpád szerb műfordító vehette át a Balassi Műfordítói Nagydíjat csütörtökön a Magyar Tudományos Akadémián Budapesten

Tovább
P 12:36

A színész következő filmje, a Rocky széria legújabb tagjaként érkező Creed 2 nemsokára a mozikba kerül

Tovább
P 11:26

A férfi végig többes számban beszélt a levelében

Tovább
P 10:44

A gazdasági adatokból egyértelmű, hogy idén is kapnak nyugdíjprémiumot a nyugdíjasok - emelte ki Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség