Agyvérzéssel hagyták az út szélén

Papucsban, köntösben tették ki a mentőből a nehezen beszélő és mozgó asszonyt.

   

 Egy hetes kórházi kezelés után kellett volna hazaszállítani.
Erzsébetet március 27-én kedden reggel 7-kor bocsátották el a Jahn Ferenc kórház neurológia osztályáról, ahol egy hétig kezelték, miután többedik alkalommal agyvérzést kapott - írja az Index.

A lábát és a karját is érintette a stroke, nehezen beszél, nehezen mozog, nem tud segítség nélkül járni, de kórházi kezelésre egy hét után már nem volt szüksége. Mivel a férje dolgozott, édesanyjához indult haza, akivel egy utcában laknak, egymással szemben lévő házakban. Az egyhetes kórházi ellátás után a neurológiai osztály adminisztrátora hívott neki egy betegszállítót, meséli Erzsébet, ami rendben meg is érkezett a kórházba, az ígért reggel 7 órás időpontra. Ám miután kiedrült, hogy a kórházban rossz címet adtak meg, a betegszállítók egyszerűen kirakták az asszonyt az Üllői úton.


A Jahn Ferenc kórháznál az Indexnek azt mondták, hogy ebben az esetben is - ahogy mindig - a betegek szállításával kapcsolatos érvényes eljárás rend szerint jártak el, és az Országos Mentőszolgálatnál (OMSZ) rendelték meg a szállítást, de valóban rossz kerületet tüntetel fel a lapon, amit a szállítóknak átadtak.

HVG

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2018. 29., 14:05

További híreink

Sz 08:13

Egy kiránduláson melegedett össze a nő és a tanuló.

Tovább
P 15:49

A cím nem elírás, nem hotelről van szó, hanem tényleg boltról, ahová bemehetünk vásárolni

Tovább
P 13:39

Vickó Árpád szerb műfordító vehette át a Balassi Műfordítói Nagydíjat csütörtökön a Magyar Tudományos Akadémián Budapesten

Tovább
P 12:36

A színész következő filmje, a Rocky széria legújabb tagjaként érkező Creed 2 nemsokára a mozikba kerül

Tovább
P 11:26

A férfi végig többes számban beszélt a levelében

Tovább
P 10:44

A gazdasági adatokból egyértelmű, hogy idén is kapnak nyugdíjprémiumot a nyugdíjasok - emelte ki Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség