Forma–1-es sztár jön a budapesti Nagy Futamra

Az eseménysorozat sztárvendége ezúttal Max Verstappen.

   

 Max Verstappen, a Red Bull-istálló holland autóversenyzője lesz a május elsején, Budapest belvárosában megrendezendő Nagy Futam sztárvendége. A 20 éves pilóta éppen a Magyar Nagydíjon érte el első komolyabb eredményét a Forma–1-ben: 2015-ben még a Toro Rosso versenyzőjéként lett negyedik a Hungaroringen. Verstappen tehát jó emlékeket őriz Magyarországról és idén már a Forma–1-es futam előtt is láthatják őt a hazai szurkolók.


– Max Verstappen korábban még nem járt a belvárosi felvonuláson, de a többiektől már szerzett információkat az eseményről, amelyet remélhetőleg ő is nagyon élvez majd. S hogy mekkora igény van a világban az ilyen autósportot népszerűsítő, városi események iránt, azt jól mutatja, hogy Chase Carey, a Formula–1 elnöke, és a Liberty Media vezetőségének több tagja is elfogadta a meghívásunkat. A paddockot a Bazilikánál építjük fel, a belvárosi felvonulás résztvevői pedig a Károly körúton és a Rákóczi úton végighaladva, a Ferenciek terénél megfordulva bemutatóznak majd a városban – nyilatkozta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.


A Nagy Futam délelőtti programjában szerepel az autós-motoros felvonulás május 1-jén, 14 órától pedig légi bemutatót tartanak a Duna fölött az Erzsébet híd és az Országház között.

Blikk

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

Sz 08:13

Egy kiránduláson melegedett össze a nő és a tanuló.

Tovább
P 15:49

A cím nem elírás, nem hotelről van szó, hanem tényleg boltról, ahová bemehetünk vásárolni

Tovább
P 13:39

Vickó Árpád szerb műfordító vehette át a Balassi Műfordítói Nagydíjat csütörtökön a Magyar Tudományos Akadémián Budapesten

Tovább
P 12:36

A színész következő filmje, a Rocky széria legújabb tagjaként érkező Creed 2 nemsokára a mozikba kerül

Tovább
P 11:26

A férfi végig többes számban beszélt a levelében

Tovább
P 10:44

A gazdasági adatokból egyértelmű, hogy idén is kapnak nyugdíjprémiumot a nyugdíjasok - emelte ki Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség