Feltörték és törölték Kiss Ramóna Instagram oldalát! - Profik a neten

Feltörték és törölték Kiss Ramóna Instagram oldalát!

Közel 164 ezer rajongó szembesülhetett azzal , hogy nem látja a műsorvezetőnő posztjait.

   

Valaki eltüntette a volt Barátok közt sztárjának fiókját, ezért  Kiss Ramóna új oldallal tér vissza. Az X-Faktor, a Reggeli és a Celeb vagyok, ments ki innen! háziasszonya rendszeresen informálta rajongóit Instagram oldalán.

Minden nagyobb bejelentést első kézből tudhattak meg azok az „instapolgárok”, akik úgy döntöttek, szeretnék nyomon követni Rami életét. Ilyen esemény volt például eljegyzése vagy éppen az X-Faktor sajtótájékoztatója, ahol a mentorok mellett az ő szerepére is fény derült.

De ahogyaz RTL oldalán olvasható,, aggodalomra semmi ok! Kiss Ramóna visszatért a virtuális térbe, hogy továbbra se maradjatok le semmiről. 

"Tegnap délután posztolni szerettem volna az Instagram profilomon, de többszöri próbálkozás ellenére is kidobott a rendszer. Mivel biztos voltam a jelszavamban, így tudtam, hogy nagy a baj. Egyik percről a másikra tudatosult bennem, hogy feltörték a profilomat és mindent töröltek. Tudom, hogy ez "csak" egy internetes felület, de közszereplőként ez egy fontos, hosszú évek munkájával felépített közösségi platform, ahol a több mint 160 ezer követőmmel tudtam kommunikálni.. Nyilván egyik percről a másikra nem lehet visszaállítani az oldalt, de bízom abban, hogy továbbra is Velem lesztek és végigkíséritek az életem fontosabb történéseit. Ezzel a poszttal arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy kiemelten fontos kell, hogy legyen a Ti adataitok védelme is, és hogy egy pillanat alatt tűnhet el minden, ha nem megfelelő módon biztosítjátok az oldalatok, profilotok biztonságát!" - mondta a műsorvezető.

rtl.hu- press24


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2018. március 24., szombat 09:30

További híreink

Cs 15:57

Sok napsütés és nyárias meleg várható a hosszú hétvégén.

Tovább
Cs 15:10

220 éves évfordulóját ünnepli a Szigligeti Színház.

Tovább
Cs 14:02

Otthon, gép nélkül is könnyen elkészíthetőek, és isteni finomak

Tovább
Cs 13:09

Jövő héten kezdődik a jubileumi Szegedi Ifjúsági Napok

Tovább
Cs 12:08

Nincs jól Ördög Nóra!

Tovább
Cs 10:45

Több pénz jut jövőre a nevelőszülői hálózatra

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség