Tusup kerüli a Duna Arénát

Egyre ritkábban látják az edzőt az uszodában.

   

 Egyre ritkábban látni Shane Tusupot a medence körül, pedig az edző korábban szinte egész nap a Duna Arénában dolgozott. A Bors írt arról, hogy Shane Tusup jóval kevesebb időt tölt el tanítványaival, mint korábban.

Hosszú Katinka férje mindenáron szeretné visszakapni feleségét, és úgy tűnik, hogy még a munkából is inkább visszavesz, csak azért, hogy bizonyíthasson. Mint korábban megírtuk, a napokban először készült róluk közös fotó hosszú idő után, majd információink szerint titkos külföldi útra indultak, remélve, hogy a környezetváltozás javulást hoz majd. Kiderült továbbá az is, hogy Shane és Katinka most szakember segítségével igyekeznek rendbehozni kapcsolatukat, így az sincs kizárva, hogy a hirtelen tempóváltás is a párterápia része.


A lapnak megszólalt az úszóklub egyik tagjának szülője is, aki szerint rossz hatással van a klub működésére, hogy Tusupék a kapcsolatukat előrébb helyezik a munkával szemben.


"Egy mesternek nemcsak szakmai iránymutatást kell adnia, hanem egyfajta pedagógusként is helyt kell állnia. Egy 25 éves edző erre alkalmatlan" - vélekedett az édesanya, aki szerint az edző saját magát hozta nehéz helyzetbe azzal, hogy fiatalabbakat vett fel profi trénerek helyett az edzői gárdába.

Blikk


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

Sz 08:13

Egy kiránduláson melegedett össze a nő és a tanuló.

Tovább
P 15:49

A cím nem elírás, nem hotelről van szó, hanem tényleg boltról, ahová bemehetünk vásárolni

Tovább
P 13:39

Vickó Árpád szerb műfordító vehette át a Balassi Műfordítói Nagydíjat csütörtökön a Magyar Tudományos Akadémián Budapesten

Tovább
P 12:36

A színész következő filmje, a Rocky széria legújabb tagjaként érkező Creed 2 nemsokára a mozikba kerül

Tovább
P 11:26

A férfi végig többes számban beszélt a levelében

Tovább
P 10:44

A gazdasági adatokból egyértelmű, hogy idén is kapnak nyugdíjprémiumot a nyugdíjasok - emelte ki Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség