Tusup kerüli a Duna Arénát

Egyre ritkábban látják az edzőt az uszodában.

   

 Egyre ritkábban látni Shane Tusupot a medence körül, pedig az edző korábban szinte egész nap a Duna Arénában dolgozott. A Bors írt arról, hogy Shane Tusup jóval kevesebb időt tölt el tanítványaival, mint korábban.

Hosszú Katinka férje mindenáron szeretné visszakapni feleségét, és úgy tűnik, hogy még a munkából is inkább visszavesz, csak azért, hogy bizonyíthasson. Mint korábban megírtuk, a napokban először készült róluk közös fotó hosszú idő után, majd információink szerint titkos külföldi útra indultak, remélve, hogy a környezetváltozás javulást hoz majd. Kiderült továbbá az is, hogy Shane és Katinka most szakember segítségével igyekeznek rendbehozni kapcsolatukat, így az sincs kizárva, hogy a hirtelen tempóváltás is a párterápia része.


A lapnak megszólalt az úszóklub egyik tagjának szülője is, aki szerint rossz hatással van a klub működésére, hogy Tusupék a kapcsolatukat előrébb helyezik a munkával szemben.


"Egy mesternek nemcsak szakmai iránymutatást kell adnia, hanem egyfajta pedagógusként is helyt kell állnia. Egy 25 éves edző erre alkalmatlan" - vélekedett az édesanya, aki szerint az edző saját magát hozta nehéz helyzetbe azzal, hogy fiatalabbakat vett fel profi trénerek helyett az edzői gárdába.

Blikk


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

15:39

Egyre több cég szervezi ki az IT-s feladatait Ukrajnába. Már nemcsak a digitális kulimunkát, hanem a kutatás-fejlesztést is.

Tovább
10:17

Az M0-s autóút déli szektorában Dunaharasztinál, az áttereléses szakaszon két személyautó és egy tehergépkocsi ütközött össze.

Tovább
10:07

Fizetésmegvonással fenyegetik a túlhajszolt sofőröket, akik sokszor 16 órát dolgoznak, de WC-re sincs lehetőségük kimenni.

Tovább
08:59

Bizonyos élelmiszereknél azonban a hűtés kifejezetten káros lehet. Mely ételeket érdemes más módon tárolni?

Tovább
08:15

Észak-Korea az atomfegyver-mentesítés irányába konkrét lépésekre szánja el magát

Tovább
K 15:41

A 22 éves férfi a chemnitzi városi bíróság utasítására nyerte vissza szabadságát.

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség