Tovább terjed a New York-i vírus

Tom Clancy’s The Divison.

   

Folytatást kap a 2016-os Tom Clancy’s The Divison videojáték, amiben egy különleges alakulat tagjaként kellett kinyomoznunk a karantén alatt lévő New Yorkban, hogy kinek és minek köszönhető a város lakosságát csúnyán megtizedelő vírus elszabadulása. A lehetséges második részre már korábban is rengeteg utalást tett az eredeti játék fejlesztő Massive Entertainment, de a csapat most hivatalosan is bejelentette, hogy már dolgoznak a Tom Clancy’s The Division 2-n.

Forrás: lifewire.com

 

A készülő játékról ennél több információ egyelőre nem is látott napvilágot, így még azt sem tudni, merre folytatódik a cselekmény, de szinte egészen biztos, hogy egy új nagyváros lesz a helyszín, és azon sem lennénk meglepődve, ha az eredeti sztoriban megismert vírus terjedése lenne a középpontban.

A programnak egyelőre megjelenési dátuma sincs, csak annyit tudni, hogy a Massive Entertaiment mellett a Ubisoft Annecy, a Redstorm, a Reflections, a Ubisoft Bucharest és a Ubisoft Shanghai is dolgozik a The Divison 2-n, amit mozgásban a nyáron esedékes E3 videojátékos expón láthatunk majd először.

 

HVG.HU


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

12:34

Ami nem is csoda, hisz olcsó

Tovább
12:32

A Mi Hazánk Mozgalom felszólította a belügyminisztert

Tovább
09:22

Emiatt késnek a vonatok

Tovább
H 14:14

Értesült az MTI

Tovább
H 14:04

A csapat facebook oldalán közölte a hírt

Tovább
H 12:33

Hatan nem élték túl

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség