PAPRIKÁS KRUMPLI

Na ez a recept nem csak finom, de még a pénztárcánkat is megkíméli!

   

HOZZÁVALÓK

  • 6-8 db burgonya
  • 2 fej hagyma
  • 3 pár virsli (elhagyható)
  • 1 szál kolbász
  • bors
  • 2 ek pirospaprika (csapott)
  • olaj

ELKÉSZÍTÉS


A hagymát megtisztítjuk és kockára vágjuk. Kevés olajat forrósítunk egy lábasban, beletesszük a hagymát a felkarikázott kolbászt, majd megpirítjuk.


Lehúzzuk a lábast a tűzhelyről, megszórjuk a pirospaprikával. Átkeverjük, majd hozzáadjuk a megmosott, megtisztított és kockára vágott burgonyát, és felöntjük annyi vízzel, ami majdnem ellepi. Megsózzuk, megborsozzuk, ételízesítőt teszünk bele, és addig főzzük, amíg a burgonya majdnem meg nem puhul.


Hozzáadjuk a felkarikázott virslit, ha és addig főzzük, amíg meg nem puhul. Friss kenyérrel, savanyú uborkával tálaljuk.

Jó étvágyat!

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2018. 08., 16:04

További híreink

08:26

Egy kelet-walesi nő talált rá az apósa hagyatékában egy gyűrűre.

Tovább
Sz 15:22

A jógatanár szerint a speciális ital és az extra fogyasztási mód tartja karban.

Tovább
Sz 12:56

Halle Berry ravasz módon az arcunkba dörgöli, hogy mennyire bámulatosan néz ki ötvenen túl is

Tovább
Sz 12:46

Nem bírtak magukkal, így hát egymásnak estek.

Tovább
Sz 12:43

Kampányt indít a vezetés közbeni mobilhasználat visszaszorításáért az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottsága és az Aegon.

Tovább
Sz 12:38

Csaknem 1,8 milliárd tonna szén-dioxid került az atmoszférába.

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség