PAPRIKÁS KRUMPLI

Na ez a recept nem csak finom, de még a pénztárcánkat is megkíméli!

   

HOZZÁVALÓK

  • 6-8 db burgonya
  • 2 fej hagyma
  • 3 pár virsli (elhagyható)
  • 1 szál kolbász
  • bors
  • 2 ek pirospaprika (csapott)
  • olaj

ELKÉSZÍTÉS


A hagymát megtisztítjuk és kockára vágjuk. Kevés olajat forrósítunk egy lábasban, beletesszük a hagymát a felkarikázott kolbászt, majd megpirítjuk.


Lehúzzuk a lábast a tűzhelyről, megszórjuk a pirospaprikával. Átkeverjük, majd hozzáadjuk a megmosott, megtisztított és kockára vágott burgonyát, és felöntjük annyi vízzel, ami majdnem ellepi. Megsózzuk, megborsozzuk, ételízesítőt teszünk bele, és addig főzzük, amíg a burgonya majdnem meg nem puhul.


Hozzáadjuk a felkarikázott virslit, ha és addig főzzük, amíg meg nem puhul. Friss kenyérrel, savanyú uborkával tálaljuk.

Jó étvágyat!

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2018. 08., 16:04

További híreink

Sz 08:13

Egy kiránduláson melegedett össze a nő és a tanuló.

Tovább
P 15:49

A cím nem elírás, nem hotelről van szó, hanem tényleg boltról, ahová bemehetünk vásárolni

Tovább
P 13:39

Vickó Árpád szerb műfordító vehette át a Balassi Műfordítói Nagydíjat csütörtökön a Magyar Tudományos Akadémián Budapesten

Tovább
P 12:36

A színész következő filmje, a Rocky széria legújabb tagjaként érkező Creed 2 nemsokára a mozikba kerül

Tovább
P 11:26

A férfi végig többes számban beszélt a levelében

Tovább
P 10:44

A gazdasági adatokból egyértelmű, hogy idén is kapnak nyugdíjprémiumot a nyugdíjasok - emelte ki Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség