PAPRIKÁS KRUMPLI

Na ez a recept nem csak finom, de még a pénztárcánkat is megkíméli!

   

HOZZÁVALÓK

  • 6-8 db burgonya
  • 2 fej hagyma
  • 3 pár virsli (elhagyható)
  • 1 szál kolbász
  • bors
  • 2 ek pirospaprika (csapott)
  • olaj

ELKÉSZÍTÉS


A hagymát megtisztítjuk és kockára vágjuk. Kevés olajat forrósítunk egy lábasban, beletesszük a hagymát a felkarikázott kolbászt, majd megpirítjuk.


Lehúzzuk a lábast a tűzhelyről, megszórjuk a pirospaprikával. Átkeverjük, majd hozzáadjuk a megmosott, megtisztított és kockára vágott burgonyát, és felöntjük annyi vízzel, ami majdnem ellepi. Megsózzuk, megborsozzuk, ételízesítőt teszünk bele, és addig főzzük, amíg a burgonya majdnem meg nem puhul.


Hozzáadjuk a felkarikázott virslit, ha és addig főzzük, amíg meg nem puhul. Friss kenyérrel, savanyú uborkával tálaljuk.

Jó étvágyat!

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2018-03-08 16:04:12

További híreink

14:30

A halálos áldozatoké pedig meghaladta a 15 ezret.

Tovább
14:10

Immár több mint százan megfertőződtek és öten meghaltak egy pesti idősotthonban.

Tovább
13:45

Sok aljnövényzet, avar és nádas is kigyulladt több helyszínen az országban.

Tovább
12:30

Az operatív törzs online tájékoztatója a koronavírussal kapcsolatos fejleményekről.

Tovább
12:00

Speciális gombbal bővült az Országos Mentőszolgálat ÉletMentő applikációja.

Tovább
11:30

Hazánkban nem emelkedett a háttérsugárzás a Csernobil melletti tűzerdő miatt.

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség