PAPRIKÁS KRUMPLI

Na ez a recept nem csak finom, de még a pénztárcánkat is megkíméli!

   

HOZZÁVALÓK

  • 6-8 db burgonya
  • 2 fej hagyma
  • 3 pár virsli (elhagyható)
  • 1 szál kolbász
  • bors
  • 2 ek pirospaprika (csapott)
  • olaj

ELKÉSZÍTÉS


A hagymát megtisztítjuk és kockára vágjuk. Kevés olajat forrósítunk egy lábasban, beletesszük a hagymát a felkarikázott kolbászt, majd megpirítjuk.


Lehúzzuk a lábast a tűzhelyről, megszórjuk a pirospaprikával. Átkeverjük, majd hozzáadjuk a megmosott, megtisztított és kockára vágott burgonyát, és felöntjük annyi vízzel, ami majdnem ellepi. Megsózzuk, megborsozzuk, ételízesítőt teszünk bele, és addig főzzük, amíg a burgonya majdnem meg nem puhul.


Hozzáadjuk a felkarikázott virslit, ha és addig főzzük, amíg meg nem puhul. Friss kenyérrel, savanyú uborkával tálaljuk.

Jó étvágyat!

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2018. 08., 16:04

További híreink

12:34

Ami nem is csoda, hisz olcsó

Tovább
12:32

A Mi Hazánk Mozgalom felszólította a belügyminisztert

Tovább
09:22

Emiatt késnek a vonatok

Tovább
H 14:14

Értesült az MTI

Tovább
H 14:04

A csapat facebook oldalán közölte a hírt

Tovább
H 12:33

Hatan nem élték túl

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Fókuszban az egészség