Újabb mediterrán ciklon látogatott meg minket

Nem lesz sokkal jobb idő mint tegnap volt.

   

Az ország egész területén borult lesz az ég kedden és továbbra is várható csapadék. A Dunántúlon és az északi térségekben fordulhat elő havazás, havas eső. A középső ország részeken és a Tiszántúlon is várható eső, havas eső. Megélénkülő észak, északkeleti szélre kell számítani. A hőmérséklet nappal 0 és 5 fok között alakul, míg az esti órákban -2 és 2 fok között mozog majd.

 

Orvosmeteorológia
Kettős fronthatás oszlik meg az országban keleten melegfront nyugaton hidegfront várható. Frontérzékenység szempontjából tehát nehéz időszak következik. Felerősödnek a fejfájásos és migrénes panaszok. A szív-és érrendszeri megbetegedésben szenvedők ma fokozottan figyeljenek magukra. A borult idő kihatással van a közérzetünkre, levertebbnek érezhetjük magunkat. Továbbra is öltözzünk rétegesen még mindig nagy a megfázás veszélye.

Közlekedésmeteorológia
A csapadékos, vizes idő miatt az utak nagyon csúszásveszélyesek, fokozottan figyeljünk. A délkeleti országrészeken havas utakra is érdemes felkészülni. Előfordulhatnak hófúvások is az északi térségekben. Tartsunk inkább nagyobb követési távolságot az utak csúszóssága miatt. Balesetmentes közlekedést!

 


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

Sz 08:13

Egy kiránduláson melegedett össze a nő és a tanuló.

Tovább
P 15:49

A cím nem elírás, nem hotelről van szó, hanem tényleg boltról, ahová bemehetünk vásárolni

Tovább
P 13:39

Vickó Árpád szerb műfordító vehette át a Balassi Műfordítói Nagydíjat csütörtökön a Magyar Tudományos Akadémián Budapesten

Tovább
P 12:36

A színész következő filmje, a Rocky széria legújabb tagjaként érkező Creed 2 nemsokára a mozikba kerül

Tovább
P 11:26

A férfi végig többes számban beszélt a levelében

Tovább
P 10:44

A gazdasági adatokból egyértelmű, hogy idén is kapnak nyugdíjprémiumot a nyugdíjasok - emelte ki Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség