Stern az egészségért

Egészségügyi civil szervezettel bővült a Stern Communications portfóliója: 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány.

   

Alapítója a Hungaropharma Zrt., küldetése az egészségtudatosság fejlesztése, a lakosság egészségügyi ismereteinek bővítése 21 ismert magyar nő közreműködésével. A 21 nő között van kommunikációs szakember, dékán, gyógyszerész, orvos, kórházigazgató, intézményvezető, kutató, rendőr, számos különböző területeken dolgoznak.

„A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány célja, hogy pozitív példák segítségével, az iskolákon és a gyógyszertárakon keresztül megszólítsa, tájékoztassa, nevelje a lehető legszélesebb közönséget. A 21 neves szakember támogat tehát minden olyan edukációs programot, amely hiteles, szakszerű, és az adott célcsoportot az igényeinek megfelelő eszközökkel kívánja elérni” – fogalmazott Dr. Feller Antal, a Hungaropharma vezérigazgatója. Az alapítvány grémiuma elsőként hat egészségnevelési programot, projektet karolt fel.

 

 

A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány kurátorai: Beke Zsuzsa (kormányzati kapcsolatok és kommunikációs vezető, Richter Gedeon); Béres Klára (kommunikációs igazgató, Béres Gyógyszergyár); Kondorosi Éva (biokémikus, az Európai Tudományos Tanács alelnöke); Pozsgay Csilla (főigazgató, Országos Gyógyszerészeti és Élelmezési Intézet); Szökő Éva (elnök, Gyógyszerésztudományi Társaság).

A tagok között ott van Füzesi Judit (kereskedelmi- és marketing vezérigazgató-helyettes, Hungaropharma); Hohmann Judit (dékán, Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar); Zolnay Kriszta (vezérigazgató, Richter Gedeon UK), a szervezet ügyvezetője pedig Kertész Éva egészségügyi újságíró.

A Multeam360 Csoporthoz tartozó Stern Communications feladata az alapítvány átfogó pr és marketingkommunikációja a stratégiától a megvalósításig.

 

Kreativ.hu


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2018. február 28., szerda 10:41

További híreink

17:00

A nemzetközi filmfesztiválokon nagy sikereket ért el a dráma .

Tovább
16:30

Veszélyforrás az Iszlám Állam támogatói körének propagandája.

Tovább
16:04

Hadházy Ákost minden pártbeli tisztségéről letiltotta az LMP.

Tovább
16:00

Az M5-ös autópálya 31-es kilométerénél, Ócsa és Inárcs között történt a baleset.

Tovább
15:30

Pont úgy, mint a 20 éves izraeli fiút, a sokszor küldte vissza a csomagját.

Tovább
15:12

Súlyos baleset érte Árpa Attilát, melyet az instagram oldalán posztolt is.

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség