Egészségügyi civil szervezetnek dolgozik a Stern

Egészségügyi civil szervezettel bővült a Stern Communications portfóliója: 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány.

   

Alapítója a Hungaropharma Zrt., küldetése az egészségtudatosság fejlesztése, a lakosság egészségügyi ismereteinek bővítése 21 ismert magyar nő közreműködésével. A 21 nő között van kommunikációs szakember, dékán, gyógyszerész, orvos, kórházigazgató, intézményvezető, kutató, rendőr, számos különböző területeken dolgoznak.

„A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány célja, hogy pozitív példák segítségével, az iskolákon és a gyógyszertárakon keresztül megszólítsa, tájékoztassa, nevelje a lehető legszélesebb közönséget. A 21 neves szakember támogat tehát minden olyan edukációs programot, amely hiteles, szakszerű, és az adott célcsoportot az igényeinek megfelelő eszközökkel kívánja elérni” – fogalmazott Dr. Feller Antal, a Hungaropharma vezérigazgatója. Az alapítvány grémiuma elsőként hat egészségnevelési programot, projektet karolt fel.

 

 

A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány kurátorai: Beke Zsuzsa (kormányzati kapcsolatok és kommunikációs vezető, Richter Gedeon); Béres Klára (kommunikációs igazgató, Béres Gyógyszergyár); Kondorosi Éva (biokémikus, az Európai Tudományos Tanács alelnöke); Pozsgay Csilla (főigazgató, Országos Gyógyszerészeti és Élelmezési Intézet); Szökő Éva (elnök, Gyógyszerésztudományi Társaság).

A tagok között ott van Füzesi Judit (kereskedelmi- és marketing vezérigazgató-helyettes, Hungaropharma); Hohmann Judit (dékán, Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar); Zolnay Kriszta (vezérigazgató, Richter Gedeon UK), a szervezet ügyvezetője pedig Kertész Éva egészségügyi újságíró.

A Multeam360 Csoporthoz tartozó Stern Communications feladata az alapítvány átfogó pr és marketingkommunikációja a stratégiától a megvalósításig.

 

Kreativ.hu


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

12:55

Harry herceg nem igazán hasonlít Károlyra, ezért indultak el pletykák arról, hogy nem is ő az igazi apja.

Tovább
12:42

Rangos konferencia Budapesten csütörtökön.

Tovább
12:30

35 százalékkal az építőipar termelése az Európai Unióban - mutatja az Eurostat hétfőn kiadott felmérése.

Tovább
12:10

A legtöbb szavazatot elért alkotás kapja a Közönségdíjat a Magyar Filmdíj díjátadó ünnepségén.

Tovább
12:00

Eltérően alakultak az indexek a nyitásban hétfőn a vezető európai értéktőzsdéken.

Tovább
11:44

Az uniós biopiac dobogósai Németország és Franciaország.

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség