Stern az egészségért

Egészségügyi civil szervezettel bővült a Stern Communications portfóliója: 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány.

   

Alapítója a Hungaropharma Zrt., küldetése az egészségtudatosság fejlesztése, a lakosság egészségügyi ismereteinek bővítése 21 ismert magyar nő közreműködésével. A 21 nő között van kommunikációs szakember, dékán, gyógyszerész, orvos, kórházigazgató, intézményvezető, kutató, rendőr, számos különböző területeken dolgoznak.

„A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány célja, hogy pozitív példák segítségével, az iskolákon és a gyógyszertárakon keresztül megszólítsa, tájékoztassa, nevelje a lehető legszélesebb közönséget. A 21 neves szakember támogat tehát minden olyan edukációs programot, amely hiteles, szakszerű, és az adott célcsoportot az igényeinek megfelelő eszközökkel kívánja elérni” – fogalmazott Dr. Feller Antal, a Hungaropharma vezérigazgatója. Az alapítvány grémiuma elsőként hat egészségnevelési programot, projektet karolt fel.

 

 

A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány kurátorai: Beke Zsuzsa (kormányzati kapcsolatok és kommunikációs vezető, Richter Gedeon); Béres Klára (kommunikációs igazgató, Béres Gyógyszergyár); Kondorosi Éva (biokémikus, az Európai Tudományos Tanács alelnöke); Pozsgay Csilla (főigazgató, Országos Gyógyszerészeti és Élelmezési Intézet); Szökő Éva (elnök, Gyógyszerésztudományi Társaság).

A tagok között ott van Füzesi Judit (kereskedelmi- és marketing vezérigazgató-helyettes, Hungaropharma); Hohmann Judit (dékán, Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar); Zolnay Kriszta (vezérigazgató, Richter Gedeon UK), a szervezet ügyvezetője pedig Kertész Éva egészségügyi újságíró.

A Multeam360 Csoporthoz tartozó Stern Communications feladata az alapítvány átfogó pr és marketingkommunikációja a stratégiától a megvalósításig.

 

Kreativ.hu


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

Frissítve: 2018. 28., 10:41

További híreink

Sz 08:13

Egy kiránduláson melegedett össze a nő és a tanuló.

Tovább
P 15:49

A cím nem elírás, nem hotelről van szó, hanem tényleg boltról, ahová bemehetünk vásárolni

Tovább
P 13:39

Vickó Árpád szerb műfordító vehette át a Balassi Műfordítói Nagydíjat csütörtökön a Magyar Tudományos Akadémián Budapesten

Tovább
P 12:36

A színész következő filmje, a Rocky széria legújabb tagjaként érkező Creed 2 nemsokára a mozikba kerül

Tovább
P 11:26

A férfi végig többes számban beszélt a levelében

Tovább
P 10:44

A gazdasági adatokból egyértelmű, hogy idén is kapnak nyugdíjprémiumot a nyugdíjasok - emelte ki Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség