Nemi erőszak

Letartóztatták egy lengyel metálbanda tagjait, nemi erőszakkal vádolják őket.

   

 A lengyel Decapitated metálbanda tagjait vádolja nemi erőszakkal egy amerikai nő, miután állítása szerint a csapat spokane-i koncertje után a turnébusz mosdójában kényszerítették közösülésre.

A zenekar Spokane után Los Angelesbe utazott, a vallomás után itt fogták el őket a hatóságok. A 31 éves Michal Lysejko, a 35 éves Waclaw Kieltyka, a 31 éves Rafal Piotrowski és a 30 éves Hubert Wiecek ellen folyik vizsgálat, akik kedden jelentek meg egy Los Angeles-i bíróságon.

A nő állítása szerint egy barátnőjével ment a turnébuszba, ahova a terv szerint pár italra ugrottak csak be. Miután a dobos, Michał Łysejko elkezdte őt tapogatni, jelezte barátnőjének, hogy menniük kéne, ám miután kiment a mosdóba, az egyik zenész kicsavarta a karját, a mosdónak lökte, arccal a lefolyó és a tükör felé. Az áldozat a tükörből és a szeme sarkából felismerte megerőszakolóiban a zenekar tagjait. Eközben barátnőjét a földre kényszerítették - olvasható a Guardianen.

A jelentés szerint az egyik zenész segített a nőnek felöltözni és kivezette a buszból, a nő ezután elmenekült és hívta a 911-et. A rendőr, aki a segítségére érkezett, visszament a tett színhelyére, azonban a busz már nem volt ott.

A banda ügyvédje, Steve Graham közleményben reagált a hírre, szerinte hamarosan nyilvánosságra hozzák a zenekar álláspontját is az ügyben, mely szerint nem történt erőszak a turnébuszban. A zenészek ügyvédje szerint tanúk vannak arra, hogy a nő "saját akaratából látogatta meg a zenekart és normális körülmények között távozott".

 

HVG.HU/DMD


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a profikaneten Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Megéri!

További híreink

10:55

A bécsi metró 14 ezer dezodort osztott szét az utasok közt a nagy hőségben

Tovább
10:51

Felnyitották a titokzatos fekete szarkofágot, amitől annyira rettegtek a tudósok.

Tovább
10:47

Daganatot kellett eltávolítani a 72 éves színész tüdejéből.

Tovább
10:43

Ma egy éve, hogy meghalt az énekes.

Tovább
10:34

Szenzációs szolgáltatással jelentkezett a Penny Market

Tovább
10:31

Kilenc ember életét mentette meg pár perc alatt a magyar rendőr.

Tovább

Belföld

Fókuszban a sztárvilág

Fókuszban a sport

Született anyukák

Fókuszban az egészség